Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
П

Пепси_

Гостин
Пак овој филинг на депресија зоштоооооооо кајгич ? поркеееееее ??
...ма како да сум изгубен у времето....па сета еуфориа со новата година ми се смачи не можам да слушам повеќе....нека летне месецов без маки мајке ми барем тоа го заслужив.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ќе препукнам од тоа колку болка имам во себе. Ќе препукнам...
Дај нека каже некој лек да престанам да мислам на се и сешто и да се замарам со секакви небитни ситници во животот.
Ми треба одмор, морам да побегнам од се.
Немам сила веќе, се осеќам заробено и заглавено во безвременска димензија. Се будам уморна, заспивам уморна...
Премногу ми е ова...

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Ќе препукнам од тоа колку болка имам во себе. Ќе препукнам...
Дај нека каже некој лек да престанам да мислам на се и сешто и да се замарам со секакви небитни ситници во животот.
Ми треба одмор, морам да побегнам од се.
Немам сила веќе, се осеќам заробено и заглавено во безвременска димензија. Се будам уморна, заспивам уморна...
Премногу ми е ова...
Meдитирај :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Драга,
одвај ти пишувам, на грлото кнедла, не смеам да заплачам и нема.
Сакам многу да ти кажам, но не смеам.
Јебига.
Не смеам да се отворам, не смеам да потонам.
И мислиш сега ќе жалам ? Не ми се равни па за да тажам ради нив.
А општо за бедата нема веќе ни да зборам, цел живот сум дел од неа па никад не сум успеал да ја разрешам.
Сум на денови дел од совршен живот, за прв пат да помислам само на себе, за да биде се во ред внатре во мене.
И никогаш веќе нема да дозволам некој да ја стави во прашање мојата лојалност и добрина.
Врати се денови назад, ќе видиш дека не сум тоа дете. Искуството прави чуда.
Сепак на крајот сум тој со чист образ и со мирен сон.
Какви,такви имам другари и тука се за мене.
Можам и да сакам, но треба да стекнам доверба во тебе.
Колку и да вртам се се сведува дека ми е супер.
Само позитива, барем еднаш во живот.
Ваков муабет се кажува само еднаш и веќе никад.
Сум она се што ти ветив, а ти она се што не си !
So why go !?

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,
Транслации, ротации, вибрации. Сега да ми фрлиш петарда, нема ни да трепнам, чуствувам како ме боли секоја нервна клетка...

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга,

Ги замаглувам стаклата на прозорците и после си цртам по нив,и ич не ми е гајле што имам 19 а не 9 години. И желно очекувам да падне снег,па да си ја накитам елката,и ред други работи да направам. Декември ветува многу ,а ја сум спремна да го дадам максимумот од себе :pipi: Зошто поради месеци како Декември верувам во бајки.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Расположение lvl 300, можеби до смогот е у Скопјево онака позитивно ми влијае :icon_lol:
На ти песна
:свиркам:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич, шо е пореално?

Дали од курва може да стане добра домаќинка?
Или од добра домаќинка - голема курва?

П.с Годините минуваат, али некои денови никогаш.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Добро како може си бил и тоа и ова кога добро се сеќавам врска нема тоа не да беше одамна. И следеа коментари негови: Пази кола кочи, в ќош го отера, како вртиш така, џуптино со шпедитеро :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, на тротоар се качи :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Па се објаснив да се опушти шо му е гајле не е негова колата моја е, ако сакам низ кружен без вртење направо :icon_lol:.
И седнавме на маса добри луѓе со фини карактери сето гулабари освен јас, па едно два саати слушав за летање на гулаби сорти на гулаби, стрижење на крилја од гулаби ако му фателе на некој што не се мирисале, лепење со секундарно на опашките и тоа :icon_lol:.
Се најадивме се напивме и си дојдовме :icon_lol:.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ова не е мое место, не е мое време.
Не можам да се снајдам во ова општество, не можам, се осеќам изгубено и безцелно. Не можам навистина, се за што некогаш сонував, најверојатно е некаде далеку. Моите сонови сега припаѓаат на други луѓе.
Грутка имам во грлото, ми се вришти, ми се плаче. Смачено ми е од цинизмот, паметњаковичите, јебига дури и Хаус серијата ја замразив заради човечињата кои мислат дека се интересни да плукаат на све со нивниот хаус хумор.
Не можам, почнувам да се давам. Ми треба одмор од луѓево. Од сите. Туто комплето. Да отидам некаде сама. Како степски волк. Пошо така и се осеќам сега.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom