Rather amazing weekend, huh?
Или, Диско као шо би рекол еден кул момак.
Неколку брзи заклучоци:
1. Ги сакам луѓето што ме опкружуваат. Zenk you for making me feel special, i promise to be there for you
2. It takes guts да сакаш некој. Да му се даеш на тацна, да може да те скрши во било кој момент, да му веруваш бескрајно.
This is the shamanic dance in the waterfall. This is how magic is done. By hurling yourself into the abyss and discovering it's a feather bed.
Поштуем храбри луѓе. Луѓе што не се плашат од неуспехот, него му викаат Come at me, bro! Пошо подобро е да се прашуваш What if i didn't него What if i did... Секој може да се стутка и да се огради од чувства, не секој има јајца да сака.
3. Неможам да се сфатам зашо размислувањата ми искачаат како у кутија некаква, спакувани баш као за на форум, и многу очекувано тука и завршуваат, пошо стваааарно не очекувам никој да ми се замара со тоа какви генијални заклучоци сум донела денес, освен можда ти, пошо немаш шо попаметно да праиш па ме ќиташ тука. Не се сеќавам кога последно ми било све толку скоцкано во главата. Или некое тешко срање ќе се деси сеа, пошо Марфи е педер, или finally нема да иам зафатен ум за да се вадам на него коа не ми се учи. Незнам шо е полошо xD
I'm not used to zis! I want my mess back!
4. Прошка е многу голем термин. Многу голем збор, не у смисла дека е повеќе од шес букви.
Just realised tho, тесно е поврзана со храброста. Треба да имаш king sized cojones за да простиш од срце, да го избркаш стравот пак да те повредат и пак да љубиш безрезервно. Бааги поинаку ќе гледам на прошките од сега, tbh.. Не џабе и празник има за тоа, duhh !!!!!!!11
Како и да е, идам под туш, па ќе си легнам.
П.с. Иам некое ново млеко за тело од јагоди и незнамкаквицвеќиња. Страшно добро мириса. Ќе ширам ареа на торта со јагоди, пошо не мириса на обични јагоди.
П.п.с. Саам снек да падне.
И то. Добра ноќ
Dream lucid, bitches!