Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Драга,
Еве ме и мене најпосле. Времето не ми дозволува да седам многу на интернет и да ти посветувам повеќе внимание. Добра сум ама некаква настинка имам фатено што никако да се излекувам. До следен пат поздравче.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Го тресам малку питот во двор да се раздрма малку ако види Г. пак ќе вика страшно изгледа :icon_lol:, мора малку гимнастика....
На брачката бродот душата ќе му ја земи на редовен ремонт во Германија и овие си купиле кола и од таму дома една недела одсуство денеска се враќа. Лоша работа ми вика паѓал на депресија затвор, ни парите веќе не му се слатки му има прекурчено таму.....

Еј утре палам астрата и одам на слава и ќе спијам таму, шо значи можи да се налокам ко свиња и другата ден да си дојдам :icon_lol:.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Драга да знаеш колку сум горд што мои зборови оставиле впечаток кај многу луѓе и тоа каде и на кое место, на видео на мојот идол. Морам да ти се пофалам.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
ДК, нешто си ми збунета?Дали си се дружела со лицето Амди Бајрам а.к.а. Кока Кола неодамна?

Која е целта на создавање поопасна форма на вирус на птичји грип?
*

Потреба за екстра профит на фармацевтските компании
14 гласови
100,0%
Борба со новосоздадениот вирус во иднина
0 гласови
0,0%
Друго
1 гласови
7,1%

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Драга, ми фалат нечии мислења...штета што таква личност веќе си замина од тука.

• Ми се допаѓа
Reactions: Џ.

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Драга долга беше вечерва ама најубо беше на пејачка кај мељо, сељачана невидена, тепачки, чеченци, филмање а то пеачката ко ни дојде на маса крастајца се напрајв.
танчерката ми фрли око кајгич а и јас нејзе

K

Khabs Staadnau

Гостин
inb4 втор пат на страна.
Дали ако 11:11 значи дека некоја ме мисли, 11:12 мисли дека некоја за малку ќе ме мислела?

И најдете ми ја Makise Kurisu :mad:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.491
Поени од реакции
7.996
Драга Кајгана,

Ги зедов вторник и среда за слободни денови, четврток е неработен ден. Значи наредната недела само два дена на работа LIKE A BOSS

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom