Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

хаос ми е во главава, зашто сега после толку години, заштооо??? грррр што да правааааммм?

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Драга,

Ај ако знаеш некој да оди за Словачка, поточно Братислава, речи му да ми пише порака...

Фала ;*

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Мојата лоша навика да чепкам по туѓи мобилни овој пат ми се најде за добро (мое добро).

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022
... најавна шпица.

Си дојде и Декември, се убоо... само мразам што се наближува нова година, глупо е, сакам дома да си бидам, ама не сум ја крив... ме тераат од таму. Не е ко шо беше нова година... и така.

... а да, денеска World AIDS Day, арно е.

... одјавна шпица.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.678
Поени од реакции
35.369
Драга

Преку глава ми е од плитки размислувања и малограѓански менталитети, од спонзоруши и неписмени фраери, од забулени и загулени, од судење пред време и воопшто замарање со нешто што се вика туѓ живот...
Едноставно преку глава од , , ,

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.506
Поени од реакции
14.692
Модерно е пост само со клип, па ти толкувај си. И јас така, едноставно барам начин како да бидам во тренд, па ти си ми единствената опција да се обидам. Мислење плус, а може и некој лајк. :vozbud:

Страшно.

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга, че ме нема 3-4 дена, идам да оладам глава на планина, уште снегче да фати таман да останам таму горе...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кајганоо, кај нас базени нема а види ги Американциве до каде се стигнати, инжинери работат на опрема за пливање :eek:

MUST SEE

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Амори,
Гледам една тема, и така глеам, и се чудам, се чудам, кој е овој што пишал последен, прв пат го глеам!
Оно јас сум бил. -.-

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич, денска читав нешо од големиот Марки ( Твен) другарчето на Тесла. Паметно бате е ептен и бесмртен до лудило ( така нешо)...

Ако немаш шо да кажеш ондах нишо не кажувај. ( Хм доблест е ова да се има ко особина бе Кајгич. И да збориш кога нетреба али да молчиш гласно кога треба).

Кога си лут број до 10, кога си ептен лут пцуј. ( Ја бејб у вакви случаеви и пцујам и пеам и пијам. Чекај да видам дали сум се степал...?)

Она што секој си го мисли за себе ја одредува неговата судбина. ( Хмм Марки проклето си у право)

Биди претпазлив кога читаш книги за здравје, можеш да си испонаумреш ради печатарски грешки ( Мислам Марки нема да се лути ако се концентрирам на сајтовите и т.н списанија за здравје и нивните совети у кои денес те советуваат дека кафето е добро за депресијата кај жените, за простата на мажите, ја пердаши Алхајмеровата болест, му пркоси на дијабетисот и ги обединува срцето и црниот дроб. Али еве јас како деклариран непијач на кафе повише ја сакам оваа верзија кај шо истото тоа проклето црно кафе превише не дехидрира при или после пијанство, им се внесува ко брлив на јајниците ( кај жените) , ствара психолошка зависност и влијае негативно ( со транспаренти) врз апсорпцијата на магнезиум, калциум, цинк и остало. Мислам решете се. Марки јас да ти кажам брат не читам такви совети не му ја мисли за мене, за останатите незнам).

Улогата на пријателот е да биде со вас кога грешите, прибидејќи кога ќе сте во право сите ќе се со вас. Па ти Марки и ти Кајгич свакако, знаеш дека имам проблем со тоа да избришам пријател од мојот живот колку и да е педер. Се врзувам за луѓе не за места( мислам ти барем Кајгич знаеш) и си ги сакам. И кои се бе прави пријатели а? Муабетот, првиот алкохол, последниот алкохол испиен заедно, смеењето до експлозија на тестисите, пријател е форма која егзистира до тебе и која не познава ниту тело ниту род ниту пол ниту облека ниту диета ниту ебачки активности така не? Пријателите постојат ради глупости ради љубов заедно постоите ( превише мејби и егоистички зар не) али пријателите дефинитивно се битна ствар у животот наш насушен. Живели пријатели!!!

Човечката раса има само едно ефективно оружје а тоа е насмевката. ( Некогаш животот ме пердаши али неможам бе бејб да не се смеам. Бура у душа у пенисовиден орган у срце али насмевка на лице. Али не , не лицемерна, неееееееее. Не бе бејб онака најмадафакерски искрена до напад на слепо црево. Колку солзи колку гревови 2 пати повише насмевки. То е јбг баланс. Твенки знае шо збори).

Пис Сида. Пијам Кајгич.Те сакам...

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Wicked костуми, лоши перики и дечковци врзани за кревет waaaay before Gaga.
Као вчера да ја вртеа на МТВ, жими се о.о

П.С.
Владеам геометрија пеер.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Дадов збор и го одржав, имам чувство на исполнетост и издржливост.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom