Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076

Like the pages of a novel at the bottom of a shelf
I grow stiff yet I keep my pride
Like the one raindrop in the centre of a rose
I'm in heaven with a world outside
Like another metaphor to describe my vibe
I'm just a vessel for my conscious needs
So I will appreciate the future of a day
Where the clouds open up and scream
And I sing now

I ain't gonna spend my time…

It's times like this I need to lose my inhibitions
Raise my fist and forget about decisions
Help assist in the party that I'm giving
Take on the vibe and soon you will be singing

П.С. My ambition is handicapped by laziness

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич, вчера напиен се убив од смеење на вицов:

Си биле две колачиња и ги ставиле во рерна да ги печат.
Тогаш едното колче го забришало оросеното чело и рекло : - Леле ама е жешко!!!
Другото зачудено се свртело и искоментирало : - Ееееееее колаче шо збори...:D

Btw онака гладни, убиени од љубов и алкохол ( у умерени дози све:D) идеме ќе јадиме и :
- Со шо ви се лиснатава?
- Овие со шунка и кашкавал, овие со 4 вида на сирење и овие овде на крај со маслинка.
А оно бејб усвари со растителен кашкавал и мирис на шунка, со урда место со 4 вида на сирење и со мандарина место со маслинка :D Ма ти е гајле...Ајт

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,
Нашата младина ме изненадува секој ден. Не сакам да генерализирам, не ме изненади фактот дека е отидена, туку фактот кого сметаат за индивидуа која се издвојува од толпата, тоа се дечина со некои философии у стил, пивни си, еб*и си, животот поминува... Е ајде бе, да земеме да се однесуваме како животињи, пошто разумот и онака не го користите...
Енивеј, денеска украдов 2-3 сата да и купам подарок на чупето, пропетав малку низ град, се видов со другарите, бев и на ручек кај баба... :)
Имај пријатна вечер. :cool:

П

Пепси_

Гостин
mnogu trolovi imalo vo mojot zivot sea duri gi zabelezav....ke gi baniram na nekolku dena....ili ke se opravat ili ke mu mavnam permanent ban mi ja trosat cela energija....i taka ja nemam mnogu.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.491
Поени од реакции
8.002
Драга Кајгана,

Ова жениве, интересно створење :)

Вчера бев на кафе со една бифша и со сестра и. Па дебатирање, па спротивставени ставови... интересно беше.

Денес со една привлечна млада дама на кафе и во чаршија на едно интересно јадење на кое не му го запамтив името.

Како и да е, интересен викенд.

K

Khabs Staadnau

Гостин
I've never fucked a ten but once I fucked five two's.
I mean metric units. Music.
A doubled one, a single four...
Is there even a deeper meaning to this bullshit?
Is everything anything else other than bullshit? Well, I don't really know, do I?
Why else would I be asking?
I'm a wise man. I speak wisdom. Or at least it seems like it in my mental condition which is not in a very considerable condition i might say.
But who wants to read about my fucked up brain.
Hey, I'm fucked up, I ain't got something to hide. You're all fucked up, more or less. You being in denial only makes things worse.
You all have some kinky, yet demented wet dream. You wanna fuck your twin cousins, who by the way are siamese.
Or you crave the asshole of your neighbors rooster? Maybe you bestowed a small treasure to your daughter, like, gonorrhea?
Maybe you just made your 4 year old brother wank you off?
Who knows what mischief a human brain can be up to.
And every-fucking-body is talking about some moral code shit. Like we didn't make that shit up.
Animals aren't screwed up like this.
Animals don't come home drunk and beat the shit out of their wife and kids, just cuz the game was canceled.
You don't see cubs selling coke in the forest. And I've never met a lizard dopehead.
And yet, they feed us their lies, these pricks. These moralfags.
I'm a wise man.
I'm an old man.
I've seen shit.
You've all seen shit.
They feed you shit all the time.
You guys love it.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Драга, многу боли кога ќе чуеш некој зборови од најдобрата другарка, зборови што си мислела дека никогаш нема да ги чуеш од нејзина уста со тој тон и во таа конотација.... боли многу! Ама ако, за инает сега ќе бидам подобра! :cenzura:

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Добро утро Кајага. Знаеш кој рано рани, гадно ги за*ебал петлите.:D

Друго шо да кажам бе, нездрава работа...
Вчера ме гледа, се прави фаца и се смешка, ми иде да му акнам едно три/четири бокса....:mad:

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Kaja , се поебав , ја ставив WOW повторно во компјутер , дај помогни некако да не почнам пак да играм...барам помош од другари нема фајде , може и на психијатар ќе појдам...ако почнам пак ,готово , готово е со мене....али мислам има надеж не се откажувам..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom