Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Понеделнички, факинг џоб. Се помрднат станува овој наш народ.
Вајда ќе се разубави денов.

T

theTinule

Гостин
Тапа ми е драга, шо да ти кажувам сакаш?
Као глумам дека сум awesome, а уствари ми е тапа?
Се бедирам за Барни, Робин е кучка глупа, само ако не опраи ситуација веќерас, лелеле шо ќе и се деси.
Исто, тој шо го сакав долго време се заљубил у некоја таму непозната и уште толку ми е потапа ко мислам на тоа, али глеам да не мислам, рабираш?
Уште класнава ко ќе ми текне дека ме напиња моите да дошле у школо, пошо не биле на родителска и да ми ги земеле оценките и да им кажела нешто уште толку.
ТАПА ! =.=
Ај, mwa.

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,
Ова ти се вика баксуз, кога на колоквиум ќе појдеш со 2 дигитрони и кога и двата ќе престанат да работат :pos:
И што ќе ти каже асистентот, зошто не носите резервен. Носам бе носам, ама незнаеш што баксуз сум :tapp:

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Јас и програмирање= два различни поими. Да програмирање, реков ќе почнам вака понеделнички да учам, ама некако тешко оди, не ми се учи сега. Ама сакам да научам, а кога сакам нешто, нема не можам. Или ќе ја биде работава, или нема да ја биде:)

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Па ме зафатија слави и имиња, па тезгеле вечерва ама барем утре не сум на факс!

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
:pos::pos::pos:ХАхахахахахахахх аха хах ах ах ах ах ха ах а :pos:
Видеово мора да се види:pos: и мене ми падна страм

К

Кики.

Гостин
Драга,
од вчера сум во потрага по совршениот фустан и само што го најдов, видов дека немам време за да си го порачам т.е. ќе го порачам ама нема да стигне на време. Тешка работа... Особено кога имаш некаква улога на свадба, а ти треба да бидеш единствената со таков фустан на цела свадба.
Инаку, нема да ти се жалам за денес затоа што тоа не беше хумано од страна на факултетот.
Ајде поздрав идам да ја продолжам потрагата. :)

П

Пепси_

Гостин
"ништо пепси не одиме"..... тоа беа зборовите шо ми ги срушија моите желби.....а замисли цел месец се радував а-у. мораше ли вака да биде ? цц :(

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Драга Кајгана,
Пак она чувството лошо, нешто гадно ќе се случи, само не знам што?!:confused:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Не плашете се од бавниот чекор, плашете се од стоењето во место...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom