Зашто Драга утрово не ми почна убаво?!
Многу се чувствувам осамена... милијарда луѓе на светот, а ја пак се чувствувам осамена како да немам никого покрај себе да се потпрам се ми оди на нерви...... се осеќам како секаде да сум вишок... заштоо???!!!
Сакам само една топла преграткаа... една од се срце да ми биде подарена да знам дека имам некого, на кого можам да се наслонам да се изнаплачам и да се изнавикам...
Зоштоо?!! Е прашање на кое НИКОГАШ немаме одговор
А толку многу ми треба тој одговор ! Да сфатам зошто сум ваква.... вчера ништо не ми бешее се беше окееј.. но од сабајлево се е КАТАСТРОФАЛНО!!
Немаше на кого па на моите им се изнавикав за без потреба.. сега неможам ни извините да им кажам, неможам, иако они знаат дека нешто не е во ред со мене па не ми замерија..
Вечерва ми треба добро друштво да се изнасмеам, релаксирам, да се наполнаам за утре на факс да си поминам добро инаку не би можела да издржам од 11 до 7 -.-
Сите сакаат да ги сфатам, а зошто не се обидува да ме сфати мене... Целиот живот сум боксерска вреча на ситеее, а и јас на самата себе.. се плашам од тоа дека еден ден се што берам дека ќе пукнамм!!!! А не сакам... а мислам дека се ближат тие денови.....