Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
6 ноември 2024
Мислења
303
Поени од реакции
487
Тапан да раскуча и бајракот високо да се крене, клети каури ќе излезат. Крива беретка а прав нишан.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
Passed down to you...
Го памтиш (не)повторливиот муабет апропо енергетските вампири што надуго и нашироко го пласирам одвреме навреме тука на темава....
Не знам што среќа ќе имав да ми се испозакачат у животов ликови исклучиво од тој ков. Некакви си полуреализирани емоционално нестабилни ширачи на негативна енергија, дефетисти од старт кои коленичат да им отстапиш од своето слободно време за да бидат ислушани за дадени проблеми но откако ќе им дадеш некаква сугестија, настапува крволочното негирање, ширење дефетизам, нивни најмрачни сценарија за кои детално си ги разглабале во главата но не потегнале ни еден единствен чекор на реализација. Е за таквите каков малер имам да ми се залепат и да ми го цицаат слободното време кое за жал веќе одамна го немам на претек. А пробувам најкултурно да ги одбијам, без некои детални објаснувања. Па сепак не им доаѓа до памет дека веќе делуваат истоштувачки, одбивни се со нивното вечито кукумјавкање, го вадат најодвратното во мене да ги пишувам овие глупости тука и да делувам слично на нив.
Затоа порака ако читаат тука: Никој нема да ви го смени текот на животот ако немате јебена самоиницијатива. И не, вашето не е клиничка депресија која константно ми ја протнувате во секаква форма. Да бевте депресивни, немаше да имате иницијатива да замарате по 1000 јавувања и пишувања пораки. Едноставно е - имате зависност од бустање его преку драма и тапшање по рамо. Одвикнете се од зависноста од некого, никој не сака константни „плачковци“ без грам емпатија.

So says Saladin...

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.607
Поени од реакции
37.557
Kајг,
не знам дали вреди да се биде дел од лицемерното предновогодишно собирање на дел од крем колективот, кој цела година јадеше бурек позади параванот, молекањето да се присуствува да им се направи забавен и онака секогаш депресивниот предновогодишен ручек некако веќе не поминува, за мој ќеф секогаш луда, за туѓ малу морген, шо ги ебам!

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.793
Поени од реакции
8.217
Во Нотр Дам Франција црквата имало настап на диџеј по повод повторно отварање на црквата после неговата реставрирање по пожарот.

Да беше кај нас сега ќе фрчеше негативни коментари и осуда исто како што беше еднаш во Дојран во црквата за време на Д фестивал.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
303
Поени од реакции
487
Зш ви пајџа форумов бе? И секогаш во критични моменти?

Брзо пишувам, бавно мислам,
Смрт за Ислам.
Удирам во коприва ко гром,
Правам лом. А?

Се фаќам за квака,
Отворам врата,
Ме чекаат црнобрадести браќа.

Во следен испад,
Следи ментален напад.

СтолеД до вц и се враќа,
со огин рими мои браќа.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
303
Поени од реакции
487
Насмејте се, бидете среќни и секако, fuck y'all dirty bastards.
t-minus eternity as it should be!

Член од
4 октомври 2019
Мислења
570
Поени од реакции
1.141
Otvadas time mk posle 5 meseci:

1: Grubi staven na crna liata co Usa piradi kriminal

2: Kovacevski napravil kriminal od 6.5 milm evra...

A zavcera i pravev muabet na zenata da se vrakame vo Severna poradi Y faktor pricini ti skurcilo .... pa i denes prijjatel mi kazuva cela familija Zaevi&Filipce imale del od zgrada co Dubai vo koja tamu ziveele poveketo od vremeto i tamu ne te prasuvaat od kaj ti se parite bitno e da imas.

... si pustuv Djorge Balasevic- Ne lomite mi bagenje so Lozova Tikves kupena od A.D.Grejt i se pomiriv sto moite Bruto evra gi zima nekoj Parazit i delumno otidvat demek za Ukraina a zavrsuvaat i vo lokalni politicki djebovi...

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.584
Поени од реакции
7.450
Нема полошо кога у порнич глуми Џони Синс. Нит знае да глуми нит знае да ебе. Дечкото истера кариера на меме хајп заебанција. Порњава бре треба да биде со Мануел Ферара, Начо, Масимо Гарсиа, Џемјс Дин…да грабне да им преврти матка со пљукање со мочање со све. Оној ко педерче некое, најбитно му е што роља ќе му дадат, клошар.

Kajgana Shop

На врв Bottom