Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.782
Поени од реакции
8.159
Луѓето ги делам генерално на тоа дали во понеделник вечер гледаат ггмк или лазаров подкаст.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
556
Поени од реакции
962
Архангелите ме водат но не клекнувам додека ти не ми наредиш. Мојата борба е праведна и нема да запрам до мојот суден ден.
Силата која ти ми ја даде ќе ја употребам правично.

Член од
4 октомври 2019
Мислења
580
Поени од реакции
1.235
Najtesko e da se odviknes od nekoi raboti a posebno koga:
Ga stanuva da, Wala stanuva voda, wata stanuva vrata... On apdejtiral, A ti si zaglaven so mozokot uste vo prvite zborovi posto gi slusase skoro godina dena...

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.782
Поени од реакции
8.159
Прв пат денес видов на Линкедин дека некој е возбуден што попил отказ од работа затоа што тоа му ги отварало можностите за понатаму...Не бе се е отидено у три лепе.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.142
Поени од реакции
25.705
Ама кога ќе ми стават низ продавниците во моловите обезбедување тетка на 55 години од метро и Зебра ќибрит за да спречи некој да не украде нешто или некој друг инцидент. Зошто побогу?

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.040
Јебеш ти нација шо нема соодветна музика на која може да се удави во алкохол. Америте гледам пијат на некоја кантри музика Жолин Жолин некоја, тоа ти е исто како да пиеш на нешто ќе те питам бабо од Некст тајм. Германци швајцарци пијат на некој поп-рап со некое педерско рефренче на кое дигат раце.:unsure::unsure::unsure::unsure:

Абе се знае Ефто Пупиновски туѓа си бескрајно, Ибуш со розо моја, или кај браќата Срби ако неко пита од Слоба Раданович и звук тишине од Пријовичка ... абе да се удавиш да умреш да не ти е мака. Ебеш и економија и услови и се.

:pijani::pijani::pijani::pijani:

Skime spavaas moja ranoooo :pijani: :pijani:

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
ДК

Ворен Бафет вети дека ќе донира 80% од богатството пред неговата смрт. И навистина е така ќе продаде акции и ќе донира на фондации кои се под контрола на неговите деца. :lolzz::lolzz::lolzz:

П.С За тие што не разбраа, наследство со екстра степс најверојатно за да избегне данок.

Член од
12 март 2024
Мислења
322
Поени од реакции
608
ДК,

Паметен човек Бафет. Што има на ојлевци дојлевци што не ги знае да им остава пари, и ја би напраил истото.

• Хаха
Reactions: #33

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
2.031
Сите знаеме да му трубиме на човек да најде работа одма. Но не сите знаеме на кого треба, а на кого не треба да му трубиме да најде работа одма.
Немање волја и имање мрза не се исто. И немање можност е различно од овие.
Без добро ментално и физичко здравје и поволни можности колку и да сакаш да работиш уште денес, не можеш.
Како никој не се нафаќа барем малку да го подобри светот за да нема безволни и мрзливи луѓе?
Секој е прв во редот за осуда, а никој нема во редот за решение.

Член од
2 април 2022
Мислења
82
Поени од реакции
381
Ви текиња кога на времето грујовистичките економисти економисти вработени во администрација не убедуваа дека не чинело да растат платите и требало да има девалвација на денарот?
Епа сега истите тие лингури бараат работа во приватен сектор пошо не се живеело со 27000 :D

Kajgana Shop

На врв Bottom