Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
22 август 2022
Мислења
538
Поени од реакции
1.779
Жими сѐ некогаш ко жени заслужуваме дел од реметот што го добиваме.
Оваа глупост не верувам дека машко би ја направило. Апсурден надреализам.
Пауза за кафе и една колешка вика, бившите колешки од доле вчера те оговараа многу биле љути.
Шо е работа викам. На инстаграм си објавила стори од некои од колешките си ја скрила, од некои не.
Викам, извините сакав да ја скријам од сите од доле, сум пропуштила да ги селектирам.
Постои ли некој што се замара со овие дебилизми а не е тинејџер... Бог да чува.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
Не можам да поверувам што ми се дешава Драга, ова е неверојатно...
Во последнава година кај и да одам, глувчиња ми се појавуваат:shook:, еве го вчера си трчаше на тераса го видов :pov: прво не можев да си поверувам на очиве!o_Oo_Oo_O(n) Си мислам ај белким врапче е, кога вриснав, ете ти го..
Да не запалиле колата тие Велешките па тргнале да ме бараат. :cautious:

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.818
Поени од реакции
6.404
Кеј,
салата од варени јајца со млад кромид е храна на боговите. Посебно ако ти требаат 10ет јајца за да те најадат. Чувствувам таква хармонија во мевот, ова не можи да се опиши. Ем си сит, ем ти е лесно.

Од другите вести поздрав до сите секси неодоливи балканци (а особено до оние кои се чувствуваат така) со песна од Ксенија, која ќе го разглоби до детали, токму на оваа тема.
Ако Алберт Ајнштајн не ни одолеал (гениево се женило за Србинка), шо останува за другите?
Иако му бил доста љубоморен на Тесла пошто биле во исти клас на Универзитетот во Австрија. Причината - Учителите таму го сакале Тесла, повеќе од него. Добар дел од професорите останувале после часови да тумачат со Никола. Некогаш тумачеле и цела вечер. Види ги ти Австријците. Не за чудо Хабзбургот сакал да ги припои Србите кон Австро-Унгарија.
Се до Гаврило Принцип и еден настан во Сараево. Кој јас не го поздравувам. Палец на долу за Атентатот, иако не сум ни Ројалиста да ги бранам Хабзбурзите. Ама таа смрт, дефинитивно кладе крај на една од нај-европските имперрии на сите времиња, некогаш мислам дури и, далеку поголема и побитна и од Прусија. Се гледа и по градовите Будимпешта, Виена и Прага. То е. Ајт.

гифче во биџи стил, пошто конечно си ојдоја кхм, паметните.
Сега че е апослутна Хегемонија на Визи овде. hey key, can you feel the восклик? Еден сочен Кус, мва.

Последно уредено:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.257
Драга,
За мајка ми :place:

Член од
4 август 2018
Мислења
1.530
Поени од реакции
3.286
Ја сум човек родум од балканот и можам само едно да кажам-Да ви се мочам во halloween..
За мене нема никаква енергиска вредност и ќе го оставам да помине онака јадно и усерено без да му дадам на значење(го неутрализирам со игнор)..

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.700
Поени од реакции
36.529
Драга,

Се прашувам дали Николче овие години научил унгарски? Баш би било јако да го слушнеме како кажува: пет турски вола се вртат околу пет грчки вола.

Еве како звучи вистински: https://www.facebook.com/share/r/UW25FCCL7CLao1Jr/

20241031_203851.jpg

:pos:

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.818
Поени од реакции
6.404
Не чекам Халоуин, безвеза празник.
Светот си има свои пред Велигденски-Пост, Карневали. Има и Бразил. Имаат и Венеција, а богами и Вефчани. Ова со вештеркиве, ко за луѓе со И-Ку од 50ет. Без навреда.
Тргни настрата шо е ептен далеку од Велигден.

Зоран Василевски, беше мастер во својата жолт-печат професија како ретко кој друг. Нема да му ја заборавам емисијата Фаци со некоја скопска кукла (Симона се викаше ова?). Како дете ги гледав и ми беа доза хумор, во за мене тогаш, доста сив свет. Нека почива во мир.

Kajgana Shop

На врв Bottom