Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
шо не му ја вдена една на шпонот? патосирање на лице место.

луѓе, сами во својата држава кираџии си станавме од политичари и политиканство. ете гледам и тука на форумот има илјадници се препукуваат по политички основи и сличо, а во пракса политичарите си тераат свој филм - без разлика кој е на власт.

порано луѓето повеќе се ценеа, повеќе гледаа за другиот, немаше вакви глупости, се почитуваа, на улица на непознати добар ден им викаа... а сега некој таму не учи дека тоа не чини. абе океј не чини, еве демократија сме нели, ама дали сме во буквална смисла на зборот? не сакаме комшијата на арно да го видиме, камоли некој од др нацоналност.

ова не гледам ниту да престане за брзо време ниту да се искорени само од себе. треба патосирање, на лице место. да се знај кој е газда во сопствената куќа. очигледно преку леб погача е дадено, а нема ни Ф од фала.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Од вчера на ручек па до сеа форумов ми го отвара многу многу бавно. Чим кликнам на некоја тема чекам по пола минута да отвори, и кај вас или до мене е ?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... Пеџа Меденица е новиот Бобан Рајович.

ТОЛКУ ОД МЕНЕ!

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Македонец/ка на свадба - наместо да се олабави, опушти и да си помине што е можно поубаво... Он(а) се претвара у разузнавачка хиена.

Абе сѐ анализираат. Кој е пијан, каква е храната, кој/а се здебелил/а задниве 2 години откако последен пат се виделе, како се облечени другите гости, какви се оние од другата страна(сватовите), каква е невестата, каков е младоженецот, дали се играло на најглупавите безврска македонски традиционални ора, дали била богата свадбата, музиката каква била, кумот што праел тие 4 саати, па локалот(ресторанот) дали бил добар или не...

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Бизнис @Ilumious . Тие 800 000 ќе одат во џеб, разликата меѓу одобрените и потребните ќе биде покриена од донации, данокот што се зема за тие донации ќе ги нарани хуманоидните бубашваби.

Џган.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.960
Поени од реакции
25.519
Си идам во родното парче земја кое поради политиката и народот ми родило горчина во душава. Никогаш не очекував дека еден мал дел од светов ќе ми предизвика овакви емоции.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
А која е плавата у средина?

И шо е филмот со овој Пандов и фармерките, средношколец изиграва, она дебелото на крајот секогаш како некој сељак у тренерки на сите слики е.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Знам дека нема цитирања во ДК, само се надоврзувам на муабетот на Ilumious.
Како што тргнала работата, очекувам еден ден да видам вест дека пациентите со ретки боелсти ги носат у шума ѕверовите да ги изедат, ебави племето незаситно.
Гроб да немате!

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409

-
Д... мора да воведеш нови некој воспитни мерки за некој твој членови,
не ти вредат опомени,казнени поени и банови,одбери еве имаш избор