Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.651
Поени од реакции
59.558
ДК, се нaдевaм дoвoлнo брзo гo избришaв претхoдниoт пoст :tapp:

Член од
7 април 2013
Мислења
183
Поени од реакции
325
Кајги, ми се здосади од читалнава, од книгите и од Жилсон. Животов ми е крајно досаден.:toe::toe:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Kej,

На страницава off.net.mk пишаа дека сите ја бркале Вардар 2-1 а аамо еден е махерот.

Тај неки махер сам ја :X3:
Само уште да ставев 1,000ка арно ќе беше...

S

StormRage

Гостин
Кајг
Looking for a job in vacation period= Spam CV everywhere

после устата пена ќе ти фаќа... епа јбг.

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.390
Поени од реакции
3.418
Драга Кај ми дојде французинот во маало,како и секое лето ќе биде урнебес :jeeee:
Ух само коа ќе ми текне дека ми беше прва детска љубов и сите можни цвеќиња на комшиите им ги собра за да ми ги даде :ljubove:
Спомени бе :D со сликичево си честитаме роденден секоја година :pos:

п.с ваљда ова ќе биде поубавиот дел од летово :cool:

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
Д...... создадено за љубов... само кога ќе ми текне дека...

!
баш тука на Калето ги носевме-шетавме маалските девојчиња
за да таму горе под багремите им го украдеме и првиот бакнеж,
далеку од погледите на мајките кој во тоа време беа пред портите или околу маалските чешми а татковците се разбира секое попладне ги летаа својте гулаби.Калето за нас деца од Еврејско маало,беше Плачковица,Огражден и Бабуна,море и Пирин планина.

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.394
Поени од реакции
2.795
Драга,
Помина долго време откако ти пишав. Единствена беше рамо за плачење, и рамо за споделување среќни моменти. Денес дојдов да ти споделам среќен момент. Објавена беше вест дека денес светот слави. Откриена вакцина за диабет. Ти се верува? Колку ни била пред нос, а не сме знаеле. Сите овие 8ипол години, што секојдневно морав да се боцкам по 4 пати на разни места, и да ги кинам прстите од рацете пошто не ми излага капка крв, си заминува како едно тешко искуство во животот. Да, среќен сум и пресреќен што и на ова му доаѓа крајот, што ќе можам мирно да спијам. Моето лице неможе да ја опише мојата среќа, која се јавува од внатрешноста, што ќе ми дозволи во скоро време да кажам дека јас СУМ БОЛЕДУВАЛ од диабетес. Дека тоа нема повеќе да биде хронично заболување, туку миновно. Сеа само сакам, да се активирам и да ги направам сите оние работи што неможев. Почнувам да ја правам листата... Прво БЛАГО, МНООООООГУУУУ БЛААААГООООО :noze::vozbud:

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Ah vakcina! Gledame od kako postojat vakcinite svetot blika od zdravje, bolestite se iskoreneti...
@Dr. Wish Tuku aj sko sakas staj link od toa sho si go procital.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Дa ти се плукнaм и у темперaтурa и у грлo и у крaјници и у вируси и у се тaкa пo ред !

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Некогаш многу сакам некој/а да ми плукне у фаца наместо да ми зарие нож во грб. Првото се мие и воопшто не боли.

Член од
23 јули 2016
Мислења
2
Поени од реакции
0
Некогаш многу сакам некој/а да ми плукне у фаца наместо да ми зарие нож во грб. Првото се мие и воопшто не боли.
Малце ти е тоа на тебе. Треба многу повеке да патиш за твоите дела.;)
КАРМА КИЛС!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Барем немам убиено никого со мотор, ебате психопатот. Напрај си уште 10 акаунти за да не бидеш ничија кучка у Идризово.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Драгана,
Анчо го тупи ептен мора да ти признаам со тие негови '26-та муабети...
Него, да не знаеш зашо "Лубрикант" темана е у канта? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom