Драга Кајгана (виртуелен дневник)

пм=MGLpM

Stelar
Член од
11 декември 2009
Мислења
1.409
Поени од реакции
3.318
Драга К,

Во депресија сум. Во депресија сум цели два дена. Се чувстувам повреден, омаловажен и тажен. Сузе кријем, саме теку. Зошчо? :place:

Најспамер: @OmarSpears .........., тој ти е како реклама. Се прави за да биде интересен, дури и вреѓа членови, но џабе е се. Покрај него ќе ги вбројам и сите оние членови кои се создаваат колку да отворат некоја тема исполнета со безврска текстови на англиски.
Најдудлач: @OmarSpears
:)
П.С. Барем овде нема да ме избришат, Бобче ќе прочита и ќе ми прости некогаш. :(

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.187
Поени од реакции
13.822
драга...

срце ми се скрши, леми си ојде :(

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

хуманоста на дело од сите пред нова година ... колку неочекувано

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... безпричинска југоносталгија опет. Заклучив уствари дека пред испит или колоквиум ми се дешава.

Био је 5 мај... из Скопља ме је водио пут...

П.с: Латински полагам бе...

A

Antigona

Гостин
Кајги,

Само да ти дадам пример за грижлив сопруг и нема место за филозофирање многу.

Жими се, ми се насолзија очиве.
Друг пат не ме прашувај што мислам кога велам маж кој има осет за некои работи.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... у последно време осеќам душевен мир. Како да е се рамно на земјава, и како во спокој да сум. Околу мене само некој се расправа за нешто, цепидлачи, полемизира, а мене ништо не ме тангира. И не, немам дувано. Само се осеќам во хармонија. Да не знаев подобро, ќе мислев дека сум новиот Буда. А можеби и сум. Сеедно, не ме интересира. Гледаш во каква хармонија сум? Не ми е гајле дали ќе ме прогласат за Буда или не. Е тоа ти е драга душевен мир.

B

Blade Torch

Гостин
Драга,
ништо не ме смее повеќе од македонци со нивните коментари на фејсбук. Кралеви. Зборам за иронични коментари на статуси на фирми, пицерии и сл. За цени и услуга кога треба да се дискутира на интернет ни нема рамен на досетки :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom