Драга Кајгана (виртуелен дневник)

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.323
Поени од реакции
17.775
Кајге, не дај Боже да се најдеш во нашиве болници. Кај ќе те изнашетаат на триста шалтери, кај преку ред ќе ти се бутнат дваесет и двајца кома пет падобранци (јер-,,само да прашам"), кај ќе те фати у меѓувреме пауза за топли оброк, кај ќе ти извадат катаљарда дијагнози, ќе те извадат од памет, пред умирање ќе те стаат. И на крај ќе ти речат ништо не ти е. Па многу логично дека ништо не ми е, кога дур да стигнам на ред кај вас оздравев. :coffee:

Мене ми се спие. А ти како сакаш. Во последно време некако многу мрчам, а? Нормално кога ми ја изрешетаа вената трипати.
Чао. :D

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.314
Поени од реакции
10.341
Две ипол години.Уште боли како и тогаш, уште сум истиот немам мрднато ниту чекор напред ниту назад.Порано барем имав нешто да кажам, сега и на зборови сум краток.Немам желба веќе пријателе за ништо , освен да ги спакувам куферите и да си одам.Сите мислат дека упишувам факултет пак зошто ми дошол паметот и дека конечно сум се освестил.Нека си мислат, полесно е така нели ? Не те забораваме, почивај.

L

Lu

Гостин
Mоите родители се ЅВЕРИШТА ... ги обожавам ... колку многу ме развеселија у моментов, сеа ми се јави татко ми ... и ме изненади со нешто што го сакав од поодамна да го имам, али ни на крај памет не помислував дека баш денес ќе ме изненадат со таа ствар ... значи вистински ЅВЕРОТИЊИ се жими се ... i love them :love:

Член од
20 јануари 2013
Мислења
1.591
Поени од реакции
3.608
Kej денеска претрпев голема загуба. Ми почина кутрето. Колку само беше ведро, весело и полно со живот. Но некој друг не сакаше да биде така. Го отрул. Стварно нема зборови кој ке го опишат гневот и бесот кој го чувствувам во мене. Знам дека никогаш нема да го откријам винивникот, но само едно нешто ке му посакам да му се врати со иста мера, ни повеќе ни помалце. Да биде тагата уште поголема, пред една недела се породи и донесе 4 кученца кој останаа без мајка. Премногу е суров светов бе Кајги :place:

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.305
Поени од реакции
4.565
Ги замислувам ко да си седнале во кафана си пијуцкаат и мислат што е можно поглупо соопштение за јавноста да пуштат. :icon_lol:

„На прашањето колку пати ВМРО-ДПМНЕ ја гради клиничката болница во Штип, одговорот е јасен: Ја градиме ЕДНАШ.
Оваа Влада ја гради штипската клиничка болница ЕДНАШ, за разлика од Вас што НИЕДНАШ не изградивте ниту нов објект за болница во Штип, ниту нов здравствен објект во било кој дел од државата“, се вели, меѓу другото, во реакцијата од Министерство за здравство.

:kruna:

D

dobramuzika

Гостин
Кајги. Добро е што нема нескафе дома оти ќе испијам две чаши и ќе се предозирам.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Lets see if we can get the same complaint the 3rd time...

Jeez.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.710
Поени од реакции
12.707
Чим сум си зацртал нешто, тоа ќе бидне. За една работа во живтов што навистина ме интересирала и сум се посветил не останала неостварена. Е сеа проблемот е што чим го остварам тоа што сум си го зацртал, веќе таа работа не ми е интересна. Ќе се погњавам некој месец со неа и толку. Крај. Барам нешто ново.

Исто ко со игриве. Чим сум ја поминал на Hardest, не ми е интересно да пробам да видам дали можам подобро. Затоа ваљда ќе го јадам курот цел живот.

H

HoT IcE

Гостин
Толку траеше мојава сезонска работа, цели две недели. Навистина е штета од неколку причини, првин затоа што ќе мора да учам сега кога ќе сум дома цел ден, друго ради колегите од работа кои ептен ми се погодија и имаше заебанција и евентуалната зацртана цел после две плати да си купам саглам конфигурација. Ама и то нема везе колку што неможам да трпам прости газди што неумат еден ебан пазар да рачунаат а им вртиш по 150 евра од вечер. Е непрадва и глупоќа најмразам. Доста се две недели.

Kajgana Shop

На врв Bottom