Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.786
Поени од реакции
17.306
Драга,

Нешто повеќе од месец дена ме чека свадба кај еден многу добар другар, не спои еден клуб и повеќе од десет години како се дружиме. Се е супер, ама ја не сум човек кој сака да иде по свадби, во последните десет години сум бил само на две, а пред тоа веројатно кога сум бил дете. Ме мава анксиозност од животов и работава, па сега и ова, бидејќи долг пат има, ама тоа е, не можам да го одбијам човеков, бидејќи премногу сме добри и премногу го почитувам.

П. С. Бидејќи морам да имам придружба, ке купам некоја кукла на пумпање од секс шоп. Секако не планирам како мисир да дремам на масата, бидејќи од играње немам абер.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.645
Поени од реакции
8.078
Убава идеја ама и непотребна
.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Имам еден проблем. Не можам веќе да разликувам дали е трол, дали е албанец или нешто сосема трето кога ги читам по форуми и социјални мрежи. Мора да се некои наши кои глумат шипци, друго разумно објаснување не постои.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ме интересира какви состојки има во НЕ ВЕГАНСКИ течен сапун? Прееска приметив дека мијам раце со вегански.

хммммммммм дали сите течни сапуни се вегански со исклучок на старовремскиот свински сапун?

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.747
Поени од реакции
39.623
Не можев да спијам веќе неколку дена, ме јадеше нешто од внатре и ме прогонуваа кошмари па дури и на јаве. КЛИМАТИРИЗАНО Е? ТАЊИРИ ИМАТЕ? Ми оддекнуваше во главата додека пред мене стоеше дудукот со селско козјо брадиче и лоши цвикери. Решив да го најдам и го најдов виновникот за тоа што немам желба да отворам Инстаграм, а имам и страв да не ми искочи од некоја страна.

Screenshot_3.png

Има некоја маркетинг агенција и многу лош хумор. Јас му искарав све женско во ДМ, а вие?

Член од
4 август 2018
Мислења
1.530
Поени од реакции
3.286
Во недостаток на идеја како да го усерат плебсот од страв пред некој ден го уфрлија повторно ковид во игра на вести..Демек се појавил од некаде..Ахх во мојот имагинарен свет каде јас би имал функција на владетел овие преваранти бел ден не би виделе и би ги гонел под дрво и под камен со нивните гомнарски досетки..Од ковид,зика,разни чуми и секакви будалаштини што им паднале на памет и ги пласирале као топ њуз..Збориме ако се луѓе,ако се квантни компјутери со вештачка интелигенција тоа све би минирал и кабууум чао пријатно..

Член од
28 јануари 2018
Мислења
1.829
Поени од реакции
7.200
Во кладилница ставивме кутија за донации, за дете што треба да замине на операција во Турција, после 3 дена во кутијата има точно НУЛА ДЕНАРИ, искрено не видов ни еден човек воопшто да погледне кон кутијата, сите поминуваат покрај нејзе како покрај турски гробишта.
Чисто за информација овие три дена во кладилницата има уплатено 163.179 денари и исплата 72.438 денари, во превод 90.741 денари фрлени во бунар, тоа е отприлика 10% од целата сума што се собира за детето...

Местово е со генерално мешано население Македонци, Албанци и Роми, што значи тука негде сме сите со размислувањето,
колективно отидени и без трошка емпатија.
Со ваков ментален склоп пристапуваме и кон сите останати работи во општеството, затоа и живееме во таква држава, со убиства во сред бел ден во центарот на главниот град, пукање на секој чекор, кладилници, казина, продавници за пари, лихвари, лопови, квази мафијаши, курви, пијаници, коцкари и политичари што 30 години не соголуваат.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.747
Поени од реакции
39.623

Ништо не ги опишува подобро почетоците на двеилјадитите и пост воена Југославија од ова видео и настапов на Зоран Ванев во живо.

Средовечни тетки тресат свадбарки и го целуваат Зоки во чело како да им ги вратил починатите синови од лош хорс, Белградските улици и боиштата на Косово.

А за Зоки што да кажеме повеќе?
BFA32B3E-B1C2-455B-BBEE-F9642E770B42.gif

Каков склоп на тигрести панталони и јакна со кафеава ципела и камо маичка одоздола. Се ова надополнето со еден тон гел на косата, фризура боцки, тенки зулуфи, козјо брадиче и шмекерска менѓуша на увото.

Алооо бабуш сами доаѓаа, сами паѓаа, ги бирав како лубеници.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.439
Поени од реакции
87.128
Кога веќе погоре Вардарски ги спомна овие срања од Гранд/Пинк, за мене лично најлегендарно видео ќе остане ова, каде Миле Китиќ и пее на кукличката, Лепа Брена држи ритам со тапанчето над нив, а на крај Ера Ојдaниќ и цигара и запали

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.268
Поени од реакции
6.175
Што ми требаше петочки да отворам Линкдин да видам 2-3 честитки за нечие унапредување или завршен курс со пораката - успехот не е случаен и трудот е секогаш вреднуван - срања. Па имате ли грам совест колку луѓе ќе ги заглавите на шоља со тие честитам за да добијам reach постови? Таман мислев ги досрав сливите, идам сега втора тура на нервна база.

Kajgana Shop

На врв Bottom