Драга Кајгана (виртуелен дневник)

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.787
Поени од реакции
21.326
Драа

Парва беше баниран за прф пут,а за цело тој време Кајгана беше сервис 903,кој ли ми те скри? Коинциденција? :sneaky:
Кд е Парва баниран,сфи су.
Иако ја не сум со сите.

Или па охриѓани га банирасфа форум,за да не ги га серемо туризам у прајмтајм?

Член од
9 јули 2024
Мислења
293
Поени од реакции
427
За многумина Georges St-Pierre e најголемиот борец во историјата на MMA. Ова е неговото интервју со Lex. Мене ми беше многу интересно, прво сум long life fan на MMA, второ, интересно е да слушнеш работи од перспектива на човек кој имал искуства кој јас и многумина други никогаш нема да ги имаат. Трето, бев многу изненаден од карактерот и елоквентноста на човекот кому англискиот не му е мајчин јазик. Долго е интервјуто, кој има желба и време нека погледа, нема да зажали.

Последно уредено:

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.818
Поени од реакции
6.404
Година 1994та Анабела Буква се враќа од Шведска во Белград, Србија.
Имено во 90та е убиен нејзиниот дечко Никола, за време на Српско - Босанската војна. По ова неа и е забрането да се врати во Босна (иако таткои е босанец, а само мама е србинка). Таа прво поминува некое време во Швајцарија каде првично имале планови да избегаат со Никола, но тој ја остава во Швајцарија и кратко се враќа во Босна со надеж да ги повлечи родителите, за жал паѓа како една од првите жртви на она што следува. По неговата смрт, таа се повлекува во Шведска, каде е пребегана мајкаи.
Во 94та се враќа во Белград, за сепак да е поблиску до таткото во Босна. Во реалноста, во Белград го запознава Џогани, кој, и при така катастрофални времиња успева да го формира успешниот музички акт Фанки Џи. Џогани ја моли веќе некоја година додека е во Шведска, да се врати во Србија и да биди лицето и гласот на неговиот акт, иако во меѓувреме нашол друга замена за неа.
Анабела се враќа во Србија и од 96та е officially Анабела Џогани, а другото е историја.

#СрпскаМузика #МакедонскиТапани
Off of Byzantine qualities! #БалканскиВојни. Исти гени, а толку немир. Јустинијан и Теодора би ни плукнале в лице. Срам, и Тага.

Последно уредено:
Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.895
Поени од реакции
25.216
Од вчерашните брукања можам да го издвојам следново:

Еден повозрасен турист слика наоколу и наеднаш го впери телефонот накај маж ми и внуките(малолетни) и почнува да слика. Мојов ги тргна девојчињава и цел во шок му вика "what the fuck, man?". И јас тука се убацувам, гласно, да ме чуе: сака слика од локалците, како животни во зоолошка сте и тоа вид што изумира!
Човеков си правел селфи...

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.279
Поени од реакции
6.183
Ај што има будали што си ги постираат крвните анализи у темана за тоа, него овие форумскиве доктори што едвај чекаат 0.0001 од некоја вредност да е помала или поголема од референтната и да напише стручно мислење кое наговестува сигурна болна смрт.

Член од
28 април 2024
Мислења
21
Поени од реакции
44
Драаа

Србо пуно тема и врло пуно

Суки шта брани Елму јеси ли ти негов шпијуун диленџере

Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Screenshot_2024-08-09-17-33-21-946_com.android.chrome.png

И после имаме нови отворени спам теми претежно отворени од стари неактивни членови кои влегле претходно на линкови постирани на србљача тема.

Local girls in your local area.

Ова е најакото.

Ajde oDddiiu lizzi mu pattkuu

дали вори/честити царе/флеш/0000 направил профил со иста ип адреса

Последно уредено:
Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.520
Поени од реакции
3.658
Се моли администрацијава на форумот да ги тргне рекламине со вибратори на страна, ќе ти влезе постар човек во соба додека седиш на лаптоп и оди објасни му дека тоа е рандом реклама а не нешто што гледаш бараш ти на интернет :icon_lol:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.345
Поени од реакции
38.515
Мене у кафич ме приметија дека го гледам розевиот џентлмен што не се изморува и не гледа фудбал. Немав ниту прилика да се оправдам.:cautious:

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.268
Поени од реакции
2.016
Кајги, или анксиозноста и стравот ме кочат да одам некаде или моите родители. Или сите три комбинирано.
Немам среќа во љубовта. Како невидлива сум.
Посакувам животов да не ми е ваков.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.818
Поени од реакции
6.404
Поздрав до најголемиот интелектуалец меѓу живите досега.
Опса, са! Еленче во Тиријан лиљаково (боја на Пурпурогенитите од градо на Коста).
*меша уморно со шамиче
*шлака со дланките до последен здив

мислам дека голем дел од тоа Панонците нагоре од Прилеп struggle ту разберат нашиот прилепски хумор и мариоска Македонска сатира. Лајк, ние не сме никош ниту 99 посто озбилни. хаха

Kajgana Shop

На врв Bottom