Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
10 мај 2022
Мислења
936
Поени од реакции
2.685
Драга,

како што кажав да споделам за свингер дружбата,девојките од Србија дефинитивно не ги бива за ебење(n)би ги нарекол девојки промаја.Резиме :имаше две од Србија ,една од Бугарија и една од Италија. Бугарката најдобро се маваше од секогаш најголем кејф и мерак за мавање имале бугарките.

Последно уредено:

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.839
Поени од реакции
6.449
Злите јазици би рекле Ливадарка...

беше летоска некој на концертот од Депеш во Франкфурт? На Дејв (Дејвииид старо аро) група од две алтернативни фрацузинки му беа избрани ко супортинг-акт. Едната од нив Малвина Мерцедес директ од Париз момата од видеото, другата Лондон е живеана периодов, ако не и ЕлЕј. Малваниа си остана Европа. Двете облечени во црна кожа се разбира среде лето да дели на кожата бела. Замислија германската публика ова Малвина ко зеде да игра на песнава кеј, то звучниците че го разнесеа стадионот на Бенц во Франкфурт, го распукаја, разронија мислам хаха. И мажи и жени сите стоеа ко закочени и неми ХАХХА уште не ми се верува колкава е разликата меѓу овие два народи французи и германци, скрос се неочекувано комби али ете ги во унија хаха.
Ко си го сработија нивниот дел се качија најгоре на трибина и одтаму го гледаа Дејв остатокот од вечерта, учеа од најдобрио хехе. #Катари #Богомили #Богородица

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.901
Поени од реакции
3.172
Дк,
Денес бевме на гости со багажчето мое :love:се видов со другачкава и се изнамуабетивме како да не сме се виделе сто години, ама убави времиња поминавме заедно, малце евоциравме спомени, еее како времето лета, иначе патиките што ги порачав не се како на сликата o_O и замисли ми пратиле различни патики, една со друга не се исти, најк знакчето во различна боја, а и нијансата е различна, нормално веднаш им пишав и утре се надевам ќе ми ги заменат. :)

Член од
11 март 2023
Мислења
1.451
Поени од реакции
1.887
'cause all of me
loves all of you
love your curves and all your edges
all your perfect imperfections

Додека градот спие... клише, имам спомнато неколку пати. Амбиентална перфекција, низ староградските улички во Охрид, на пат кон Црквата Св. Јован Канео, со ритам на летен дожд и музика од виолина која доаѓа од некоја локална староградска кафеана, постојано сонувам, а помина речиси деценија. Живеам, за да ги направам другите среќни. Во секој миг, со секоја насмевка што ја дарувам, одново и одново се трудам да сум извор на радост за другите. Зрачам светлина, иако сопствениот мрак го гризе агресивно моето постоење. Срцето ми е отворено за потребите и болките на ближните. Се радувам на среќата на другите.. Но ете, понекогаш, позади завесите, се прашувам дали некој ја забележува вистинската болка во мојата душа.. Не. Се надевам дека, некогаш, некаде, некој ќе го препознае мракот и ќе ми врати светлина, како што јас се трудам да направам за нив. А не дека не, чувствувам мрак во срцата на мнозина. Се прашувам и дали сум премногу добар, или луѓето околу мене се премногу лоши.

1091910.jpg

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.948
Поени од реакции
25.467
Комшиката се мрднала, фрла ѓубре на гаќи во 2 ноќеска, гази боса по снегот.
Јас, јас сум комшиката!
Еве еден исландски специјалитет, специјално за владе.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.839
Поени од реакции
6.449
ќеј,
одиме вчера во некој клуб као само елитата одела таму. Каков за.нигде.булшит од изјава, ја испоштовав една колешка оти уште месец дена ја гледам, нели наговестив отказ овде па и тоа бидна, нека ми е честито.
Енивејс, пак на клубо да се вратиме, прегазив секој принцип со прозевање само на колешката да и го напрам меракот, um ihr einfach Gesellschaft zu leisten. Пред клубот само ѕверки од 250.000 евра па нагоре паркирани, океј, добар почеток и велам. Ја прашав шо мисли дали со чесно им се купени? И промрморив дека шефот решил да не оди во тој локал повеќе оти таму иделе другарите на Путин, исто познати и ко олигарсите. Како не, ми врати. Ок.

Порачувам суво црвено вино, воло од келнер бело ми донесе. Ми идеше хистерично да му се изнасмеам в лице, но се воздржав и си реков океј вечерва Матриксот на Универзумот одлучи дека ти че пијаш бело, само лагано и опуштено Византиец.
На сепаре до нас седнуваат три фуфи, едната чинам од Ирак, другата насреде неидетифицирано, а баш кафеноока кукла, интересен накит имаше, златна алка на надлактица, над проѕирна црна тесна узвратка од материјал ко хулахопка, од која ѕиркаше црн свилен пуш-ап прслук и баш убај цицки, третата плава русинка небитна. Ескорт или елитни курви по нашки, како сакате. Вечерта течи се муабетиме воглавно со колешката на темата што натаму, трета колегиница ни се прдружи комплетно рзочарана од тоа дека сум напуштил, ми дава као демек контакти од Луксембург, со нејзиниот дечко Адвокат беа, вторник имала средба со лик со недвижнини бла БЛА бла, ееј преку куров ми е од сите.
Во меѓувреме врви еден сомнителен лик со црни бради и буквално ги нападна момите до нас со простачки јазик, ќе праел селфи со нив. И велам на та до мене, овај гарант е Шиптaр. Се згази од смеа таа. Типот ги викна другарите и се испостави да ти бил Русин, извикајте трипати ураа со мене. Ги запраша курвите која од кај е и одговараат, ја од Иран, ја Русинка, и та насреде?? Албанка му вели. Ојјјј Албанезее и вели, па удри три поздрави на Шипски шо ни ја не ги знам иако бев 25 години растен со нив во МКД. Посебно го израдува ова, валјда бизнис партнерите му се Албанци. Пошто факт е кој тргува со дрога, оружје и курви во Европа. Русите и Шипојте, мега тандем.
Го посматрам матно, и него и неа а в ум само едно,
Ах Србијо. Глупачо. ГЛУПАЧО. На колешката и одговарам друго, по колку да се кладиме дека овај незнај да пишува? Ко гргна да се смеј бликаше.

И реков виде доволно? оти мене Носот ми е веќе полн, ајде стануваме.
Русите со курвите во лифтој нагоре по собите од хотелот. Иднината на Европа. Хероите.

Последно уредено:
E

enzo8

Гостин
За роденден добив ваучер за масажа од другар ми. Отидов, со работава што ја работам плачев за масажа и кога идам гледам спа центар, уа ау конечно!
Влегува една женцка, очи ми останаа во неа, леле дај боже ваа да ме масира, ми дава картонче со соба 3, идам, после некоја минута влегува баш она и ми вика соблечи се :vozbud:
Братов мој, не само што ме пратил на масажа туку било и јавна куќа, нормално дека не знаев па си добив и хепи енд, првпат во живот на такво нешто, неможам да кажам дека не беше добро, прејако беше па дури и сам би платил за такво нешто.
Затоа другарите, бирајте ги!

Последно уредено од модератор:

Поздрав_од_Бугарија

Питат ли ме деj зората...
Член од
9 јануари 2022
Мислења
142
Поени од реакции
133
Драга Кајгана, пред малку си купив македонски ајвар од КАМ маркет и бугарски ајвар од Лидл. Утре или другден ќе правам споредба помеѓу двата. :)

Член од
10 мај 2022
Мислења
936
Поени од реакции
2.685
За роденден добив ваучер за масажа од другар ми. Отидов, со работава што ја работам плачев за масажа и кога идам гледам спа центар, уа ау конечно!
Влегува една женцка, очи ми останаа во неа, леле дај боже ваа да ме масира и ми вика, ми дава картонче со соба 3, идам, после некоја минута влегува баш она и ми вика соблечи се :vozbud:
Братов мој, не само што ме пратил на масажа туку било и јавна куќа, нормално дека не знаев па си добив и хепи енд, првпат во живот на такво нешто, неможам да кажам дека не беше добро, прејако беше па дури и сам би платил за такво нешто.
Затоа другарите, бирајте ги!
Интересна прича,сподели локација и име на студиото за масажа може и во порака.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.494
Поени од реакции
8.008
Драга Кајгана,

Синоќа бев на Земјотрес во МКЦ и си поминав најпопрекрасно со Сусаро и Гаго (Бацилус Гагус мислам дека му беше јузерот тука, ор самтинг...), таму ја видов и Бабси, се уште е најпопрекрасна. Се видов и со Јове БТ и коментиравме за некои од бендовите. Сите овие прекрасни луѓе ги запознав благодарение на форумов. Во меѓувреме пуштив 2-3 сториња од изведувачите што ми се допаднаа и другарот кој живееше во Мршевци и со кого сум бил на миљон концерти само ставаше лајкови. Додуша и со него од време на време идам на настани, ама не ко на времето.
Заклучок:

Edit: И @AceCaleb го видов. Знаев дека ќе пропуштам да пишам некого...

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom