ќеј,
одиме вчера во некој клуб као само елитата одела таму. Каков за.нигде.булшит од изјава, ја испоштовав една колешка оти уште месец дена ја гледам, нели наговестив отказ овде па и тоа бидна, нека ми е честито.
Енивејс, пак на клубо да се вратиме, прегазив секој принцип со прозевање само на колешката да и го напрам меракот, um ihr einfach Gesellschaft zu leisten. Пред клубот само ѕверки од 250.000 евра па нагоре паркирани, океј, добар почеток и велам. Ја прашав шо мисли дали со чесно им се купени? И промрморив дека шефот решил да не оди во тој локал повеќе оти таму иделе другарите на Путин, исто познати и ко олигарсите. Како не, ми врати. Ок.
Порачувам суво црвено вино, воло од келнер бело ми донесе. Ми идеше хистерично да му се изнасмеам в лице, но се воздржав и си реков океј вечерва Матриксот на Универзумот одлучи дека ти че пијаш бело, само лагано и опуштено Византиец.
На сепаре до нас седнуваат три фуфи, едната чинам од Ирак, другата насреде неидетифицирано, а баш кафеноока кукла, интересен накит имаше, златна алка на надлактица, над проѕирна црна тесна узвратка од материјал ко хулахопка, од која ѕиркаше црн свилен пуш-ап прслук и баш убај цицки, третата плава русинка небитна. Ескорт или елитни курви по нашки, како сакате. Вечерта течи се муабетиме воглавно со колешката на темата што натаму, трета колегиница ни се прдружи комплетно рзочарана од тоа дека сум напуштил, ми дава као демек контакти од Луксембург, со нејзиниот дечко Адвокат беа, вторник имала средба со лик со недвижнини бла БЛА бла, ееј преку куров ми е од сите.
Во меѓувреме врви еден сомнителен лик со црни бради и буквално ги нападна момите до нас со простачки јазик, ќе праел селфи со нив. И велам на та до мене, овај гарант е Шиптaр. Се згази од смеа таа. Типот ги викна другарите и се испостави да ти бил Русин, извикајте трипати ураа со мене. Ги запраша курвите која од кај е и одговараат, ја од Иран, ја Русинка, и та насреде?? Албанка му вели. Ојјјј Албанезее и вели, па удри три поздрави на Шипски шо ни ја не ги знам иако бев 25 години растен со нив во МКД. Посебно го израдува ова, валјда бизнис партнерите му се Албанци. Пошто факт е кој тргува со дрога, оружје и курви во Европа. Русите и Шипојте, мега тандем.
Го посматрам матно, и него и неа а в ум само едно,
Ах Србијо. Глупачо. ГЛУПАЧО. На колешката и одговарам друго, по колку да се кладиме дека овај незнај да пишува? Ко гргна да се смеј бликаше.
И реков виде доволно? оти мене Носот ми е веќе полн, ајде стануваме.
Русите со курвите во лифтој нагоре по собите од хотелот. Иднината на Европа. Хероите.