Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.714
Поени од реакции
35.467
Драга :love:

Женски плакар, од ѕид до ѕид.
1.Облека што ја носи за надвор - 5%
2. Облека што ја носи за по дома - 5%
3. Облека „Жал ми е да го фрлам“ - 5%
4. Облека со етикета - 5%
И на крај, секое излегување - 80% - НЕМАМ ШТО ДА ОБЛЕЧАМ, а плакарот не се затвара.

Тоа е се што треба да знаете за жените.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.894
Поени од реакции
17.772
Драга,

Денес запознав возач во градски превоз од Сри Ланка. Човекот беше комуникативен, на крај ми побара и цигара, но морав да го разочарам, бидејќи не пушам. Не ми е јасно како народот на овие простори одеднаш стана ксенофобен. Ок разбирам поради бранот од северна Африка/Блиски Исток, ама овие од Непал и овие други делови ми делуваат поцивилизирани.

Член од
10 мај 2022
Мислења
936
Поени од реакции
2.685
Драга,

Те информирам дека пред една недела те изневерив,наравив акаунт кај феминките(морав), и да кажам дека многу повеќе и поотворени милфици за дружба има од тука,тука не те рецкаат како да не постоиш.
Напомена:
Две феминки веќе отиде јабана им го закопав меѓу нозе едната беше океј јака држача 40 годишна,другата беше многу помлада ама ептен очајна па морав да и го разубавам денот.Утре имам договорено со друга ќе пренесам импресии од дејтот....

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.177
Поени од реакции
9.677
Нека отвори канал на порнхаб, ем ќе се прослави им ќе се збогати....ем ќе миксаат кајганџики на наше.

Поздрав_од_Бугарија

Питат ли ме деj зората...
Член од
9 јануари 2022
Мислења
142
Поени од реакции
133
др.ка,

Нема ништо интересно на форумот... Мислам да ставам за гледање некој филм или серија.
Автоматски споено мислење:

:tvg:

Филмот: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Final_Destination_5

Последно уредено:

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.874
Поени од реакции
21.721
Драа

Пред некое време па си гу извади кантер на телефон,да си пуцну чат пат.Газу како порано.Не сам играја 2-3 године.Иам 40 победе и само едну изгубену.
И тој види зшто...

Screenshot_2024-02-03-00-06-15-216_com.critical.strike2.jpg

Па наравно,види сс кога играм,сфе "соживот"ми се паднасфа од моју страну.Заедно троица имаф помал ајкју од мене.
Устфари кд да видиш, ми играмо сфе сечени протиф... види ги бе,собрале се како у некој виц.Биле си енглез,шфаба,холанѓанац...

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.948
Поени од реакции
25.467
Update:

Горе е лавата која се доближува до централата за струја и вода.
Струјата ја има, па ја нема.

Screenshot_20240208_110939_Chrome.jpg

Маж ми влегува испаничено, не може да најде некаков специјален греач, постои опасност да останеме без струја и топла вода два дена. Во продавниците тепачка за греачи. Отиде под итно во Реикјавик да бара.
Станав, си направив кафе додека има струја, си пуштив машина за алишта и садови, наполнив некој термос со жешка вода, си седнав под ќебенце и го гледам вулканот. Овакво куроболие и внатрешен мир не сум имала одамна. Не давам никој и ништо да влијае на моменталната зен состојба во која се наоѓам. :)

Можеби затоа што имам 3 други држави на лагер, или пак можеби затоа што верувам дека авторитетите тука ќе си ја завршат работата. Можеби...

Член од
11 јуни 2021
Мислења
390
Поени од реакции
918
Драга,

Кога лежев во болница цела недела, на денот на операцијата една блиска другарка која што не е од Скопје, се јавила на одделот да праша како сум и како поминала операцијата и ова не се заборава.
А и има и такви кои нит се јавија нит дојдоа да ме видат и све ова е за ебење.

Kajgana Shop

На врв Bottom