Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.779
Поени од реакции
17.280
Драга Кајгана и драга Ноне,

Не мислев на ваков начин да се налутиш и да казнуваш со хакерски напад. Бев спремен на пример од тебе да ми направиш страп он, само не на ваков начин да се одмаздуваш. Кој сега ке оди пред Страшниот суд на @Acid . На тоа додај го и строгиот @Zlatikevichius и ке ми следи страшен прогон. Едноставно драга Ноне, Господ простува, ама ове двајца не.

П. С. Среќен Божиќ драги пријателки и пријатели, мир Божји, Христос се роди!

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.448
Поени од реакции
25.973
Драга,

како што спомнав оваа година нема да постирам мотивирачки пораки туку практични. Најважно е да се запознае вашето тело и телото на партнерот.
Screenshot_20240107_005040_Instagram.jpg

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.816
Поени од реакции
6.400
Прво, Христос се роди кеј,
Второ, мислев да си идам периодов и читам Шипојте шо напрајле во Контролната Кула на Аеродромот како и да се вика денес во Скопје. Буквално Колумбија во Европа се. Каков прост народ кеј. Битно тие од калето ги штитат. Че дојдат и по вас американчина. Како во Лондон, така некако. Како пред некоја година го упеца еден Шип некој 16се души за Божиќ во Виена во Австрија - директна потписничка и креаторка на античната земја, соседка ни.
Слушам многу 'сакале' Евреи.

Порано, целта на најјаката Земја/Сила беше да е авторитет и да се бори за нешто што мириса на севкупен прогрес. Сеедно дали Грција и Македонија, Рим, Франција, Австро-Унгарија. Секоја една од овие има направено дела што не биле директно од нејзин интерес, но ги сторила. Македонија и Грција на старт биле зона во која Персиец не смеел ни да претни, а не пак нагоре да замини. Рим до кај што втасал градел инфрастртура. Австро-Унгарија стои индиректно зад спасот на Балканот од Турско. Не опишувам јас овде сјајни царства без грешки, далеку од тоа. Да беа толку перфектни немаше на сите да им дојде, крајот. И тука одам кон следниот дел, пошто други две се зрели да се соочат со ова поглавје.

Америка и Русија, ќе ги исклучам од листата на авторитетни дела за почит. Нивното зло, во големо го прекрива ко облак и сенка, било што добро и да направиле некогаш. Овие две сеат само пропаст по Светот веќе некој век и пола, а оваа игра за наши стадарди (од историска гледна точка) станува уморна. Прават буцки за немири по светот, за нивни личен интерес. На овие две им дреме кита за некакво си општо добро и вкупен прогрес. Овие две, гледаат само за себе. Затоа ќе паднат.

Да. на денешен ова. Пошто преку глава од нив. Ама ептен преку напреку.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.478
Здрвени пупки, пост за шемса од кој болеле палци, дел сексуална едукација, дел шип мип колумбија во европа и христос се роди денес на програмата.

Член од
22 август 2022
Мислења
531
Поени од реакции
1.760
Денес стрина ми кажа работа што многу ме замисли. ,, Ако некоја девојка дава многу шанси на некој што ја остава на цедило, прво нешто што треба да се запраша е каков е односот со родителите колку е стабилен. Еве ги овие две (мене и сестра ми). Кога тие ќе се вратат на бивши? Никогаш. Оти на времето татко им ги научил дека треба жената да се вреднува додека ја имаш, не да чекаш да ја изгубиш за да го сфатиш тоа. И ги научил дека секој маж, макар и татко и брат треба да поправи грешката којашто ќе ти ја направи, случајно или од погрешно научено. А мајка им ги научила да не дозволат грешка да остане непоправена. "

На празници најмногу ми недостигаш, тато. Да разговараме со часови, да играме шах, да пиеме чај и да зобаме тазе баничка со јаболки од пекарата што еднаш сум ти ја пофалила и ти, како прав балкански татко, се реши да пазаруваш само од таму. Душа моја.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.017
Поени од реакции
9.349
Clearing the mind, функционира и после 10 год. и јаче, проверен метод, ставаш слушалки и пробуваш да изгубиш слух со ова....го имав подзаборавено.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.784
Поени од реакции
21.317
Драа

Биле си Мистер Бин, Капетнаес наши, два троица од Монтипајтон, и

И Мистер Бин победија.

Член од
28 март 2023
Мислења
640
Поени од реакции
1.005
Уште пет ботљаци да ти шетаат низ куќа. Амин.

Тие што не можат да имаат ботле, да добијат, да се усреќат и домот светол да им е. Оти Тој така сака.
За оние со слабо здравје, да оздрават оти Тој така сака.
За неутешните, Тој дарува утеха.

Христос се роди.
И тука е секогаш дури и кога го забораваме и негираме.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.779
Поени од реакции
17.280
Драга

Изгледа наркоманов над мене заборавил да смени ИП адреса, па попил бан експресно. :LOL: :LOL: :LOL:

Kajgana Shop

На врв Bottom