Драга Кајгана (виртуелен дневник)

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.017
Вчера после полноќ (календарски денес) во точно 01.32 часот на овој свет пристигна мојот најголем подарок во животот. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Добив жив и здрав син, тежок 3390гр. и долг 54цм. :)
Сопругата се породи супер лесно за 15 минути и е во одлична состојба.:)

Нека ни е жив и здрав и од Бога благословен!

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
766
Поени од реакции
1.938
Dragi zolti stranici .....
Patriotizmot apsolytno ne mi e jaka strana , ama ja sakam Makedonija, i sum gord na nogy raboti od nejze ( nooooogy malku od denesnava) , ama ako ima nesto so go budi u mene Goce , Ace , Dame i site drygi multipersoni ,toa e staroto dobro crvo tikvesko, ili sega potocno u ovoj moment T'ga :ljubove::ljubove:.
Vcera na zimi majka , u edno dukance vo sviripicino south central england , najdov 3 sisinja T'ga i 2 sisinja Barovo:brlav::brlav::brlav:ODLEPIV KAKO TODLER U FAKING DIZNILEND.
I kako sekoj dobro istreniran papucar, i vikam na zena mi ej vidi top za koga ke ni dojdat gosti , i za pogolemo cudo 20 godini e so mene i mi poveryva :))))))).
2 sisinja tga gi snema i odma se pojavija mojte gorespomenati drygari .
Barovoto go postuvam i toa e za special okejzn razbiras.
Nazad kon Makedonija, na sto pocna postov , eve nesto od taa makedonija na koja ripav vo 90 tite , koga vo skopsko rok kafe i prilepski klub 57 mislam se vikase ili nesto slicno, pievme i skokavme i se sakavme , ako linkot ne otvara ili ne sepojavi pesnava e za edna zenska so viski stikli.

Последно уредено од модератор:
Член од
11 март 2023
Мислења
1.451
Поени од реакции
1.887
НЕ КУПУВАЈТЕ VODAFONE картички од грчка граница!

Мислев дека таксистите во Охрид се најдобар пример за лош туризам во топ сезона, АМА, грешка било.. На влез од грчка граница има штанд Vodafone (ваљда преку цело лето) кои продаваат картички со бројче за интернет и прекрасна девојка со лош англиски говор ви нуди неограничен интернет за 30 дена (месечен), за 25 евра. ЛАГА! После 6 дена стигнува порака на грчки (едвај преведив на google translate, не дава превод на сите пораки) дека седмиот ден во 23:59ч ќе се прекине НЕДЕЛЕН интернет ОД САМО 13GB. Освен тоа, мрежа немаат на некои места во градчето каде што сум сместен, иако се смета за едно од поатрактивните места во Грчка, ниту можете да пуштите хотспот на лаптоп. Наредните денови ќе истражам дали има можност за тужба, а доколку некој се разбира во меѓународно право нека ме контактира по порака. Ако имате потреба од бројче и интернет, барајте COSMOTE (за 20 евра добив неограничен брз месечен интернет, лани имав, ама го изгубив а на граница немаше), никако VODAFONE! ... За убавите работи ќе пишам кога ќе се ослободам, сега морав некако да ја исфрлам негативната енергија.

Screenshot_20230819-004018_Chrome.jpg

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.432
Поени од реакции
39.044
Отсекојпат во животот ми било криво оти немам луди другари шо знаат да спремат јака луда вечер, или за некој роденден да ти најдат некоја стриптизерка која ќе ти рипне изненадно и ќе ти ги бутне цициштата у фаца да правиш гаргара.

Овие моите на некоја џез музика со некои стари инструменти кои произведувале специфичен звук, и пиење вино од чаши како кофа шо цела фаца ти влегува внатре.:(

Член од
12 април 2020
Мислења
471
Поени од реакции
886
Од денешна тривиа издвојуваме: Ѓорѓе Балашевиќ има рапувано во далечната 89 година, тоа е една година после излегувањето на straight outta compton. Во времето на Др. Дре.
Бујрумте Има и видео спот ама алгоритмите не го наоѓаат повеќе.

Член од
30 октомври 2022
Мислења
737
Поени од реакции
1.930
Кој се бе овие монструми шо си ги силуваат децата?Секој ден на порталиве читам за некој таков одвратен чин.Дефинитивно таквите гнаси треба да одлежат доживотна.Племето ваше пореметено.

Член од
4 август 2018
Мислења
1.575
Поени од реакции
3.369
Гледам обично жените објавуваат-Одлучив да бидам среќна и тн..
Па се прашувам каква патологија е во прашање и како можеш да одлучиш да бидеш среќен сега у моментот кога се околу тебе е отидено у п.м.
Факторот луѓето околу тебе(најтесниот прстен)па околината,колегите на работа,сообраќајниот метеж и некултура кога проаѓаш улица или учествуваш во истиот,администрацијата кога одиш да вадиш некој документ и ред други работи кои ,,работат против тебе” и сите тие кочници ти ги едноставно игноришаш као да не постојат и шибаш низ животот со ,,насмевка на лицето”..

И кога ги знаеме сите тие работи за да бидеш среќен по моја некоја логика или треба да ти отиден со паметот или да си на тешки дроги или да глумиш надворешно среќен а вратрешно да се распаѓаш целиот..или да имаш некоја луда среќа од која се ти оди од раце што е реткост или да имаш некои текстови кои ги читаш секој ден за да ја продолжиш хипнозата во која си влезен..

Kajgana Shop

На врв Bottom