Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Ф

Флеш

Гостин
Драа

Велешанецот убо вика .... Замрзнат кроасан е тоб .... АМа на кратка стаза замрзнат ....

..... Кремот не ти е она ко лига и ти тече од кроасан мувлосан седен на топлото ,ама замрзнат .....

Прееска идев до Мала Богородица , одамна не сум јадел од Тетекс таму оти напуштив стара работа ,oна стубчето до Холидеј Ин ....

Накачиле цена ама врв плескавица ..... Глупо е шо малку пунат помфрит ама .... Супер е месото .

То

Последно уредено:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.936
Поени од реакции
17.964
Драга,

После сите проблеми и перипетии мислам дека конечно ме огреа сонце, мада секако сум далеку од мирните води. И да секако постои некоја небеска сила, Бог, карма или како сакаш нарекувај ја.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.861
Поени од реакции
6.478
Јо Светле го пркршила молкот на темата српска мајка. Имено го потсетила Дино Мерлин дека тој и ја напишал Београде. Првично ја напишал за себе, но кога се сретнале во Швајцарија рани 90ти, решил да и ја даде неа, поради политичките настани од тоа време не му личело него да ја отпее.

Иначе Светле во тоа време била во врска со босанец. Да, најголемата христијанка на балканот. После Аркан со хунтата ја зема насилно од Швајцарија, откако ограбил швајцарска банка и се вдал во бегство (околу 3 години е живеена Хелветика, за тоа време пеела во кафаната од босанецот), на пат кон светата земја, во Словенија Таркан ја шамарал па и ја избричил косата. Настан кој го потресил 'цивилизираното' население на Лјублјана до посер, па можи уште тука решиле да се делат.
Дино турска-слино го нејчев никош. Оти ко дете, токму ко умре Проески даде невкусни коментари дека не му било јасно од каде толку галама, парафразирам - Проески не бил единствен лик кој знаел да пее на овие простори. Која стока треба да си, за посмртно да изјавиш такво нешто. Ова не е прашање.

За кримосиве погоре, и луѓе што религија менуваат ко чорапчина, Македонците од секогаш беа Цивилизација. Далеку над нив. Еј далеку.
Автоматски споено мислење:

Ова можи да ги научи две три работи за стабилност, сталоженост и грациозност. Елита во споредба со нив. Војвотка од Прусија, не. Војвотка од Луксембург во споредба. Aber Echt jetzt!!!!!!! КАРОЛИНА.
Македонштина, од онаа карактерно ретката врста, убавата.

Последно уредено:

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.921
Поени од реакции
21.993
Зашто толко много га ругамо а не е за фрљање. Бузантиски.
Само лошо се шминка, како Шекспира.
Замисли Дијаманте да е он.

Член од
12 април 2020
Мислења
471
Поени од реакции
886
Братот Византиец е вистински џемстон на форумов.
Ke парафразирам Томсон Хантер: too weird to write, too rare to leave.
Остај ги хејтериве, пиши си. Ова постов за Каролина алал да ти е.

И нормално најспецијален поздрав до форумот со музичка нумера. Одличен кавер од пеачот на Франц Фердинанд, (он инаку по потекло од државата каде што се дестилира Балантајнс) и неговата вереничка од Франција. Врв изведба. Оригиналот го пее Ненси Синатра. Би рекол дека е подобра од оригиналот, ама не е ред сеа такви работи да се кажуваат.

Последно уредено:

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.861
Поени од реакции
6.478
море шубо момево Француско? лајк.

Инаку осеќам дека сликите од Женева и Гала ноќта за банкари, секти, евреи и вонземјани уште им создаваат непроспани ноќи на луѓето со висок пристисок овде? Nicht wahr?? Да постирам уште? :ROFLMAO: Ова сепак е дневник. Барем еден да споделува што му се случува во секојдневието. Ко видов кај сум бил пред еден месец хахаха, ко друг живот еј, ми се чини пред една година било. На 16ти Јули сме ги брчеле моторите низ Базел видов пред два дена, шајзе, нема ни месец дена си реков.

Hilf mir zu vergessen, was waar!!!! Ich park' mein Herz Benz bei dir heute Nacht, yeah.

инаку селјо лакованите чевли купени од Мадрид ги бев комбинирал со свилена темно зелена кошула од Лондон.
Сехи. Ама и ова со носијава е сорт оф вајлд. Ај меј ду ит ако си дојдам за некоја куќна слава во Мкд.

Последно уредено:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.402
Поени од реакции
28.592
Драга,

се радувам што колку успешно знае Византиецот да си го сокрие сељачкото пред " crème de la crème " во тоа кантоните овде кога ќе дојде знае да го пушти од синџир.
Keep it rock.

Член од
11 јуни 2021
Мислења
390
Поени од реакции
918
Кога некој ќе спомне дека оди на лекар, не мора одма да му се нафрлате со тон прашања од типот - кај ќе одиш, што ќе правиш, зошто одиш.
Почитувајте нечија приватност да му ебам мамата!

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
Нешто се занимавав со gamification има голем потенцијал не само во менаџмент туку и во психологија и други области. Пробувам некои проекти. Да видиме што ќе биде. Сега за сега ветуваат и има иницијален успех.

Член од
22 август 2022
Мислења
747
Поени од реакции
2.140
И така закупив ново гарсоњерче малку по budget friendly.
Не ми е проблем што пред мене кираџија бил Англичанец нежења по кој требав прво ептен детално убаво да исчистам. Смогнав сили од 7 и 15 до сега и средив темелно. Ние Балканците си имаме друго разбирање за што е чисто.

Туку што ќе праам со слоганот на Ливерпул на врата од купатило во некои акрилни бои исшаран, тоа не ми е јасно. Ќе биде awkward некое време да се влегува во купатило ама ќе се навикнеме.

Така, ко шо вика таа актуелната госпоѓа од Острелија, ,, ве љубам, убав ден."

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom