Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.215
Поени од реакции
27.957
^ Meне поише ме нервира татково што дреме ко дебил како у стил да не ја праиме големата (наведната глава сабља не ја сече). Онакви никакви да ми дојдат да ме станат од сепаре најмалце што можат да добијат е све ебење по список и отерување у курац. А недај боже да да сум со вакво дете и да пробаат да ме избркаат.
Сосе торти и чаршафи ги фрлам у тоа баруштината под мостот што се гледа од летниковецот. " Резервацијата " на таа кокошката што пишти у гз ке и ја начукам. Да и тоа пред камери да ме снимат и да сфатат дека во оваа држава само шошонски се реагира. Културен муабет и разбирање полека стануваат мисловни именки. Дојде некој фрка да прави и да се курчи одма на кур го дигаш и у мајчину го праќаш без ни трунка култура и емоција.
Затоа што ако бил човек и ти културно ќе си се испонашаш и културно ќе го решите спорот. А овие ваквите се тие што у основно седеа у прва клупа и им го лижеа пловиот орган на професорите и први кажауваа кој избегал од час.

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.355
Поени од реакции
5.475
Уфф како мене не ми дојде некоја ваква. Ќе славам со нив ако треба со некој звук на метал. Ќе ставам нозе на маса и ќе им зимам од кифличките. Ако се тргнат ќе идам по нив, има да и го направам роденденот мизерен.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.414
Поени од реакции
38.953
Тажно е, али не многу. Да те бркат од јавен простор а ти толку пасивно да се понашаш, поголем дел од кривицата е во тебе.

Таткото на девојчето требаше да реагира и сето тоа ќе ескалираше по социјалните мрежи, и на тој начин ќе добиеја и поголема помош за здравствениот проблем. Луѓето сакаат вакви драми тоа е факт, немаше телевизија која што ќе прескокнеше да го емитува ова на вести.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.414
Поени од реакции
38.953
Сељак.
Засмрден сељак.
1 година небањат твор.
IQ 58
Курвин син.
Ментална ретардација.
Мајка му е локална курва.
Децата му се педери/лезбоси.
Заев.

Ова се само неколку од морето карактеристики и лични состојби на луѓе што не пуштаат жмигавец. Операција при возење која се команда со врвот на малото прсте.

Пичките јалови да ви останат, куровите никогаш да не ви се дигнат на сите што не пуштате жмигавец.:kuracc:

Член од
1 октомври 2022
Мислења
302
Поени од реакции
586
Искрено мене би ми било страв да играм против Карлос Алкараз дури и ако моето име е Новак Џокович,изразот на лицето од противникот кажува се...

Колкави се шансите ова да ти успее една во милијарда,детево е едно ниво над сите или шо би се рекло next level.

Последно уредено:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.583
Поени од реакции
59.333
ДК, оддамна не сум пишал, па дојдов да се пофалам.
Си најдов занимација за летово, ќе учам втор музички инструмент. Од минатата недела се подновив со бас и за сега одлично ми оди. 25 годишното искуство со клавијатури дефинитивно ми беше од помош за брз влез во 4ве жици :D
Цел ми е до нова година да снимам некој cover, кај што секој интрумент од песната би го свирел јас. Ако не, знај дека не успеало да стане басист од мене...

20230708_194329-01-01.jpeg

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.840
Поени од реакции
6.451
предлог од палавите бушави алгоритми на гугл - 4 речиници за да победите во секоја расправа. Го гледам бот адов и dumbstruck ѕверам во мониторот, what the fuck, am I Stavro? oder was? oder wie. Neeein. Nööö.
Моралот од приказната е, не сакам да победувам во аргјументс, ептен не е мајн Динг. Неинтересно, еј.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.840
Поени од реакции
6.451
ко че се напрскам со Коста Ацура - Азурен Брег на Том Форд, се осејчам ко портокал шо пораснал и узреал на Бор. How? Wie? Was?

океј доволно ве тровам со мојата маргиналност за еден ден :ROFLMAO:
GET WHAT I WANT, CAUSE I ASK FOR IT. Not because I'm really that deserving of it. *insert smiley шо трепка со Бамби очината*

Последно уредено:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.017
Драга Кајгана,

Бидејќи на порталот беше објавена статија 10 серии без кои не можевме да го замислиме летото во 90-тите почнав да барам работи по торенти, и бидејќи обично ме бива за наоѓање работи на интермец, моментално ставена ми е на симнување: Tropical Heat aka Sweating Bullets 1991 Complete Seasons 1 to 3 TVRip x264 [i_c]

Друго, почнав да работам во Македонија, до кога ќе ме држи, ќе видиме :)

Член од
9 јануари 2021
Мислења
1.026
Поени од реакции
1.081
Џабе ти се 3 стана во Скопје и куќа во центар ако не имаш партнер со кој ќе основаш фамилија и ќе правиш деца. Татко ми можеби посиромашки живеел пак се оженил и направил фамилија, џабе ти е се ако немаш мадиња и ако не си прав мангуп да се ожениш. Не е се во парите, нешто е во очите -од таму ќе видиш срце што сака и душа чиста со искрени намери. Имајте пријатна вечер, кога ќе се оженам ќе треба да барам нови нерви.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom