Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
1 октомври 2022
Мислења
302
Поени од реакции
586
^Wtf ahaha Немој така за мајка ти брат не и е лесно на жената да пере чисти и готви на жешково и капак на се да те гледа кај шо седиш по цел ден и не работиш ништо.Претпоставувам за мајка ти станува збор :ROFLMAO:

Член од
13 април 2021
Мислења
3.445
Поени од реакции
11.321
Ах тие луди жени кои мислат со своја глава и го прават она што не го прават сите други.

Многу е важно драга да имаш тестиси меѓу нозете, затоа што ако имаш тестиси и си изнервиран, не е затоа што си во пмс, туку затоа што едноставно си имал лош ден. Ако имаш тестиси и си исфрустриран, не е затоа што си триесет плус и немаш деца, туку едноставно таков ти е темпераментот и таквото однесување ти е запишано во генетскиот код. Ако имаш тестиси и шеташ куче, не си ливадарка, туку си страствен љубител на животните. Ако се скараш со шефицата или колешката, не е дека спиеш со неа, туку сигурно е драга заради тоа што она е во пмс или е исфрустрирана за тоа што нема деца.

Отстапувањето од општествената норма не треба да ви биде причина за ментално, персонално или професионално изобличување на еден човек. Не постои магичен пенис на овој свет кој има право да и дава вредност на жената. И не постои магична вагина која може вам да ви го прави тоа.

Аман, ставете еднаш икс на ваквите муабети. (n)

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.874
Поени од реакции
21.717
Драа

Прееска на рекорд, куде споменик "Тешткото", туристички водич ги раскажуе на турски туристи за песну, за печалбарску судбину,зошто ми иде да плачам ко дете...
Абе брат бе, па они ни га стфорисфа туј тешку печалбарску судбину,туј безизлезну иднину...
"од крвава болка, од робја клета,
век по век што нижел од корава мисла,
за радосна челад, за слободен сфет."

Член од
1 октомври 2022
Мислења
302
Поени од реакции
586
Најголема измама на векот флаширана вода и вентилатор не тој за во пц туку тој за летни горештини,собниот воздух го зема и го дува нит лади нит разладува.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.874
Поени од реакции
21.717
@1307

Хепи брдеј тринаес нула седам
Најонлајн си на форум
Ја као што гледам.

Ама кур те боли, дискусија си фршти
Ти си човек што стално се мршти.

У сфак трет пост
Смилкофско ти га спомнуеш
А Грују и Мицка, сс аргументи
на кур ги качуеш.

За WW2 ти највише знаеш
Одлогирај се бе некад
За да не се каеш.

Да си жиф и здраф.
Ps. Е како воскресна Исус не ми кажа.
:D

Член од
4 октомври 2019
Мислења
571
Поени од реакции
1.151
Imam komsii cela zgrada cecenci 4 sprata se so po 2_3 deca... Zenite se zamoteni non stop spored religijata I se berat non stop dolu na muabet I trac beli site ubavici ...a mojot golem prozor e niven pejsaz.....
Nesto ovoj period sum na djorje Balasevic I Rakija imam edna od Jagodina top.. I koga pravam so salata I po edna caska... 2 3 pati idam na prozorecot vo bokserici.... oni se kikotat a I bez toa sum vo forma po 15 zgibovi od teskite pravam... malce da ima euforia....
Toa bese pred eden mesec, po nedela dve idam na djamot gledam najgore bokserska vreka zakacena I gledam na sekoj sprat Terasa , bokserski rakavici se susat od pranje..... ne mi ostavi toa nekoj vpecatok...
.po nekolku dena odam vo Park.... vezbam gi gledam batkite sopruzite so bradi so rakavicite sparing partneri teska kategorija se mava..... eden baci kaj mene eden pogled vezbaat kako roboti..... vednas zimam siseto voda pravo vo stan staviv temno teget carsaf na prozorot.... I od togas nemam zirnato sto se tamu desava.....

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.399
Поени од реакции
38.884
Колку луд е бил овој Џумерко, и мене ме инспирираше иако немам толку народен речник. :pos:

Стара баба стара баба,
грда крастава жаба.
По нет сурфа и нервози ствара,
поштени луѓе онлајн замара.

Сака баба маж да најде,
суќна да дигне - да и го навре.
Нема атрибути што да понуди,
има повеќе очи од зуби.

Кисело млеко и мека храна,
со лепче си млацка во устата стара.
Утре на пазар главна шема,
путката ја боли оти курац нема.