Драга Кајгана (виртуелен дневник)

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.922
Поени од реакции
22.006
Драа

Знаеш ли нешто у врску сс собу 23?
Има доста интересни работе повржани сс овуј бројку, али зшто бш соба 23. У Лост серију брејнваш се дешава у собу 23, Шпонгл имаф траку Room 23, има екс ју хит собе двадесет три. група Денис нешто беше, послеее Ајс Нигрутин има песну дваестројка : D haha
Цезар е избоден 23 пута, последни Голем Мајстор на Темперски ред Жак Де Молеј е 23 по ред, Мајкл Џордан, пифски пуч на Хитлера е дваес треќу, у исту годину е откриена најпозната египетска гробница, Тутанкамонова, Џим Кери има филм 23, планета ни е на наклон од 23 степена,крф у наше тело праи круг од срце до срце за 23 секунде...
У собе двадесет триии.

Среќан ти хепи брдеј, ооооо ти нова годино низаедна, вечно мерило за нашу старост, експирианс, осфрт, јубилеј.
Еј.
Јебани круг около редзурлову рамну почву, на кој сфи му се радуемо и славимо, повише од сфак наш сфети сфет д'н.

Стфарно, глупорамноземљаши, слаиф ли хепи њу јуар? Или сфе е ги рамно?

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.634
Поени од реакции
59.481
ДК,
да не го сменев username-от таму пред 5 години, ќе требаше и јас да дежурам на темана за промена, пошто DaniBMW си купи нова Киа :D
Тоа беше и една од побитните работи во 2022ра, другоно онака, мех...
А да, ниту еден другар не ми се исели годинава (после 3 години последоватолни)
2023 може за нијанса да е подобра, иако за мене е само обична бројка што ја користиме како изговор за некаков нов почеток.

Среќна 2023та на сите што слават!

Член од
4 август 2018
Мислења
1.576
Поени од реакции
3.370
Да не звучам клише Среќна нова и од мене и дај боже оваа година да стагнира инфлацијата пошто нели..

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.672
Поени од реакции
88.580
Читам деновиве починала Барбара Волтерс, една од најголемите новинарски кучки што се појавиле на малите екрани, еднакво одвратна и кон мажите и кон жените.

РИП Барбара, Шон Конери (Зед од Зардоз :icon_mrgr: ) беше лекот за тебе...

Kajgana Shop

На врв Bottom