Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Од денес повеќе ништо нема да биде исто.

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Кеј,
Сестра ми ме замоли да напишам состав за внук ми на тема „Како направив добро дело“. Внук ми е златен и си го сакам ама со својата незаинтересираност најблиску до добро дело дошол кога е под (една недела без компјутер) казна и не убива луѓе во GTA. Идеја немам што да напишам:toe:. Сега ги разбирам оние гревови што бараат помош за писмени и есеи.:nesumjas:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Кајг.
Незнам дали го знаеш чувството, после уморен ден, доаѓаш дома, ставаш се што имаш музика у Winamp, за да добиеш супер квалитетен микс од Металика, Мејден, Дрим Тиатар, Ван Хален, Квин, Дип прпл, Стоунски, Цепелин, Аксел Руди, Еј си ди си, Стиви Реј Вон, Сатриани, Малмстин итн. итн. легнуваш на кревет и од 3961 items на Winamp или 23.3 GiB, ти се пушта факинг Zlatko Pejakovic - Cerge.

1. Kaкo ли се нашла у копмјутерот?
2. Која е веројатноста од 3961 items таа да се пушти?

Screenshot_1.png

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ДК,

по меил од централен регистар добив информација дека една одлука која ме засега се донела на 13.03. 2015 година. Пред да испаднам будала и да одам утре да изгубам цел ден на оваа глупост, сигурно сме денес 10ти март а не 18 негде?

M

Mario Gómez

Гостин
Океј владава нечинит и е корумпирана, медиумите не се слободни, ама СДС кога пуштаат на митинзи и собири патриотски песни ми иде да се упукам.:uzi:

Ајде барем вистиниата да ја дознаеме.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ајварот скоро се дојади, мандарините поевтинија а ти сеуште...

Кога праша зошто сменив одот и одам така, одговорив дека вежба за нозе е, друг одговор за другата дека нозете ме болат па мора така, а нешчо тречо је :icon_lol:.
Глумам незаинтересираност малку, односно не глумам заинтересиран сум ама не запињам многу него си терам несериозен филм, и повеќе внимание ми се посветува така бре :icon_lol:.

Некако омалаксан сум да ја дочитам уште еднаш и то.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.900
Поени од реакции
36.964
Низ град има полиција како утакмиците Вардар - Слога и Динамо Загреб - Црвена Ѕвезда во исто време во Скопје да се играат...

А и собранието со нова џандарска ограда го подновиле.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Сите Роми ја осудија изјавата на брклана мртва само глупакон Амди ја оправдува, демек било мина и да не наседнуваат Ромите... Пу да ти ебам мајката у пичка циганска.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.642
Поени од реакции
31.864
Глупости мајкин.

K.. се треси во ладна вода целава работа.

Kajgana Shop

На врв Bottom