Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.228
Поени од реакции
7.318
Ај сеа и за Тоше нека вадат снимки кај што прима пари за да го дискредитираат као „види кого браните“.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.692
Поени од реакции
88.677
Терав сеир за Гоца и Ставре, ама ова за Тоше... е тоа боли Кајги. Моментално се чуствувам празно, депресивно, немам зборови. Претераа начисто, овие ниту во пеколот не би ги примиле. Но она што најмногу ме боли е што сеуште има луѓе кои слепо им веруваат на гнидиве, и секако ќе најдат начин да го оправдаат ова ( а за ваков случај и Господ да се симне одозгора нема да може да ги оправда ).
Ми се гади, разочаран сум... живо ме интересира сега Јанко Свињана што ќе каже во емисијана... побожниот човек, ма нека оди у три си лепе пичке материне и тој и Латас и Миленко и Мирка и сите други кои се изживуваат врз нас обичните смртници.

C

Castiel

Гостин
Кеј

колку очајна држава сме...колку лоша политичка сцена...Едниве зборат такви глупости за Тоше...другиве па од тоа сакаат да ќарат политички поени....жално е што немаме 3та асална опција...па заглавени сме со патетичниве други 2 опции...

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
И тоа малце што го имавме ќе ни го земат. Напишав еден пост за Тоше, поврзан со политичката ситуација денес и животот каков ни беше додека тој беше со нас, баш кратко време пред бомбиве. Штета што не можам да го најдам сега.

Член од
16 септември 2014
Мислења
329
Поени од реакции
764
Скраја било за кајмаковски некој муабет да излезе , македонијо си заслужуеш се што ти се случува кој амеби жеивеат во тебе,македонијоооооо дупко полна со гомна.
Лалееееее аууууу парите сакале да им ги сопрат од тошета фамилијата.
Покрај сите криминали покрај сите ебења у здрав мозок покрај сите гадости убиства заташкувања крадење и понижување на народот сите овие години вас тоа ве трогна и ве погоди највеќе, брао бе РЕТАРДИЊОСИ БРАО !!!

Последно уредено:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Не бидете шупаци ко овие од разговорите.

Точно е дека не ни требаа ни никакви бомби да видиме кај живееме, таму се гледа дека разумот на просечниот Македонец е отиднат упичкуматер.

Ова беше наменето кон рајата што „Не ја интересира политика“. Емотивно, нема до кого не допре. Освен до Вас неколку еве, што сте по вокација „попаметни“.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Понекогаш, Драга, ми е премногу мака зошто не сум се родил во Шведска, Данска, Финска... Скандинавија некаде, може и Исланд...Норвешка, шознам, таму некаде...

G

grande-juve

Гостин
Зошто не го оставија да го слушнеме целиот разговор за фамилијата на Тоше?

Kajgana Shop

На врв Bottom