Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Државава не е поплавена од вода, поплавена е од шлајм луѓе.
Со вакви статии се чукаат во гради и се фалат, па добро бе, имате ли малку мозок во тоа шупелката ваша, 21ви век а нашите училишта, факултети, болници и други институции се без греење и без тоалети, не е дека сме мизерна земја па да чекаме донации од другите земји, да не сожалуваат...Па гордо објавуваме вакви статии и се фалиме, патетични сте, за грев сте, поради ваквите посакувам да немаме држава, шлајм од луѓе...

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.373
Поени од реакции
5.576
Последно уредено:
Член од
17 јануари 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.359
Драга, погоди го вистинскиот тајминг и остави ги коцките да се наредат. :cool:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

Вчера каков ден сум поминал целиот бев ваков :ojeaa::pijanco: Фамилијарно со девојчето во Кафана до 02ч доста часови пројдовме и најдобар помин, битно многу македонски песни ми ги погодија. :ojeaa::jeeee::pijani:
Така тоа се прави за 8ми март, а не ко повеќето една ружа ќе и купат и тоа е тоа :icon_lol:

П.С Еден таксит во Струмица ми кажа, ако бидеш Струмички зет, ако не пиеш тие ќе те научат да пиеш, инаку нема да бидеш зет, нема примање без тоа. :pijani:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
И кога си мислиш дека ваквите работи беа во минатото...Шок. Академски граѓани де. После ние со средно не чиниме :D

Мада, ај да побараме да ни ги отворат темите за фб статуси.

Изненаден сум од љубезноста на тетките во фондот за здравствено. Очекував да бидат мамурни од 8-ми март.
Сајонара.

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.471
Kako бе Јувентус мести а јас никако да погодам на спортска?

Пола трансфер на Барцаљи го имам платено.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Драга,
Кој ли ги пишува овие огласиве за работа, па дали се читаат шо пишуваат?
Работно место : Асистент на менаџер / одговорности : прием и складирање на стоките во магацин
Работно место: продажен персонал/ потребни квалификации: ВСС (пожелно Економски), работно искуство минимум 2 години
Работно место: Продавачка / потребни квалификации: исклучиво средно трговско образование и работно искуство минимум 3 години како продавач
Работно место: Бурекчија/ потребни квалификации: дополнителни обуки и сертификати од областа на угостителството ќе се сметаат за предност
Работно место: Собарка во мотел (или накратко кажано мотел за швалерај,ама си умислил мотел во Менхетен е)/потребни квалификации: одлично познавање на англиски јазик и уште еден друг странски јазик(германски ќе се смета за предност)

А, на работа класична експлоатација на труд и ебење во здрав мозок со бараниве профили.
Додека во сите нормално да се студира и да се работи најобична рутинска работа пола работно време, кај нас те оставаат минимум 10 саати, а за да се вработиш ако немаш врски уште малку ќе ти бараат докторат и работно искуство кое нема начин како да го стекниш.
Државава ненормална, работодавциве уште повеќе,а најтрагично од се е шо кутрите едвај осмо одделение дали имаат завршено.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Да имаш друштво е круцијално во тешки ситуации, кога ти треба поткрепа, кога ти е паднат карактерот. Еве на пример како ние денеска на @Red John кога велбек му стегна голче на јунајтед
Hehe :kuracc:
#du #pi #si#go :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ветувам дека нема да ги зезам фитнес инструкторките, нема да пишам Австралија пораки, нема да му носам бескофеинско кафе на колегава секој ден без да знае :kuracc: ќе правам муабет со комшиката што ме омажи 420 пати досега, само до утре да прекине гадењево :(

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Мајка ми ја убедив дека виберот е без пари, а сега остана да ја убедам дека е срамота на пријателите на фб секој ден на профил да им става слики со цвеќиња. Да престане на сликите да ми коментира: како гулапчиња сте и лепотан на мама.

Да не споделува икони, семе синапово и други глупости.
Како што е тргнала и статусите на Лешоски ќе почне да ги споделува. :popce:

AniMagus

ペルソナ
Член од
20 октомври 2012
Мислења
1.161
Поени од реакции
4.293
Знаеш ли Драгиња, дека ја ко сум била мала, сум гризела патики? :rolleyes:
Добро прочита. Ниту кондури, ниту штикли - исклучиво патики. :D
Убаво ме потсетија вечерва на фамилијарната прослава. Па земаа добар дел да раскажуваат како кога они иделе на гости кај нас, ги криеле патиките од мене да не им ги изедам :eek: и ред други трагикомични ситуации... :lolzz:

Кој фрик сум била бре :facepalm: :sramezliv:

#ispovesti

Kajgana Shop

На врв Bottom