Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.533
Поени од реакции
37.379
Кајг,

замисли да ти се пие кафенце покрај Охридско Езеро, излегуваш без обврска од дома се качуваш на воз, нишајќи се лево десно од праговите на железничката пруга, гледајќи низ прозор ќе напишеш една песна испирирана од убавината на западниот дел Македонија, ќе пристигнеш во Охрид ќе испиеш едно кафе покрај езерото и пак назад со возот до Скопје!
...колку проклети може да бидеме да на веќе постоечка траса од Ќирчо возот, денес во 21 век нема модерен, брз воз, нема ни толку погрдни зборови за тие политичари кои ништо не направиле за Македонија, јзк!

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.820
Поени од реакции
6.408
Можи стварно е тапетар? или само инбред? хехе

Регина Георг (само шо сватив дека името и презимето и се германски) е сон. Секоја чест за Рејчел Мекадамс. Вечно ја памтев по филмо со Тефтеро, со Рајан. Дури не ми текна дека беше и во Злобни Девојки 2004та. Реализирав за колку версатилна глумица станува збор. Ехт. Секоја и чест.
Ова е таа декаденција на белиот човек за кој се збори по фашистичкине теми, хахаха. :ROFLMAO::love:

Мора да го избоцкаме Цезар!!! That's not what Rome is all about.

Пуловерот со другарката на тате Тито, да ги подналутам бугарите, малку повеќе.

Автоматски споено мислење:

За Божик? во Генф, да ги брчиме изнајмените коли за на Инста.
Кус и чус на уште неколку дена. Некој има и живот за живеење. ХААХАХАХ

Последно уредено:
Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
941
Драга Кајгана,
пред месец дена бев на патување и се осеќам ко ич да не бев.
Те молам на наредното патување потсети ме да НЕ СТАВАМ ИНТЕРНЕТ за да можам да поуживам во патувањето.
Фала.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Apel do administratorite na forumot, ne mu davajte nikogas povekje na stavrogrin da se vrati na forumot.
Iljadnici pati e baniran i nasekoe se vrakja so novi akaunti, vie adminite ste krivi zatoa sto toa mu go dozvoluvate.
Mislam deka redno e da go kaznite so permanenten ban, ili barem ban na edna godina, ke si crkne vo najteski maki vo rok od edna godina bez forumot.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Од илијадници жени што се возат у метро у Виена,на тротинет низ Париз или шетаат куче низ Вила Боргезе,најголемиот парк у Рим,само Бугарка,Македонка,Србинка или Босанка имаат пеглана коса,два прста поликолор на лицето,лакирани нокти 5 сантиметри и дречав кармин.Разбирам да одиш на свадба,у диско,на концерт на Аца Лукас али на прошетка у парк?Прва жена Македонка Аустронаут и тоа била во НАСА,и после таков еден сериозен подвиг се појавила на телевизија со две кила шминка,црвен дреч кармин и шишка што и ја покрива пола фаца како удрена со мокра чорапа,божем раскажува како си поминала за избор најдобра фризерка или конобарка.Бре женски дибек,ментално заостаната

Последно уредено:

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.512
@Диле Јоргачев ако не се лажам оваа е "космонаутот" :D

Добро е и со толку шминка кога излегла, оваа живее за курч.

Член од
15 јуни 2020
Мислења
250
Поени од реакции
922
Симнав тикток да видам шо има ново, и прво видео ми излегува Andrew Tate. Батево е романски џупак, имал некој си бизнис со чупиња на камери кај шо миксаат и сега бил милионер. Треси контроверзни глупости на секоја тема и нормално медиумите ќе му обрнат внимание за гледаност. Пази го ова, се борел против матриксот и против ТИЕ шо го контролирале светот, ама не ги именува :icon_mrgr: . Веќе пробале да го канселнат , следно ќе било затвор, а после тоа убиство. Еден куп лажни профили од 12 годишни дечиња шо го прејзаат со мемиња и ретардоси подкасти кај шо го викаат да гостува. Ако знаеше киану ривс за шо се ќе му се користи терминот матрикс, ќе земеше дијазепам ќе одбереше. Пу јзк.

Член од
1 октомври 2022
Мислења
302
Поени од реакции
586
Откровение 16:12
И шестиот ангел ја излеа својата чаша врз големата река Еуфрат: и пресуши неговата вода, за да им се приготви патот на царевите од исток на сонцето.
И шестиот ангел затруби: и чув еден глас од четирите рога на златниот жртвеник пред Бога,
како му зборува на шестиот ангел, кој имаше труба: „Одврзи ги четирите ангела, кои се врзани при големата река Еуфрат!”
И беа одврзани четирите ангела, приготвени за час, за ден, за месец и за година, да убијат третина од луѓето.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Од илијадници жени што се возат у метро у Виена,на тротинет низ Париз или шетаат куче низ Вила Боргезе,најголемиот парк у Рим,само Бугарка,Македонка,Србинка или Босанка имаат пеглана коса,два прста поликолор на лицето,лакирани нокти 5 сантиметри и дречав кармин.Разбирам да одиш на свадба,у диско,на концерт на Аца Лукас али на прошетка у парк?Прва жена Македонка Аустронаут и тоа била во НАСА,и после таков еден сериозен подвиг се појавила на телевизија со две кила шминка,црвен дреч кармин и шишка што и ја покрива пола фаца како удрена со мокра чорапа,божем раскажува како си поминала за избор најдобра фризерка или конобарка.Бре женски дибек,ментално заостаната
Господ да го поживи @Lester Freamon што ми ги отвори очите,оваа припаѓала моја у категорија на жени busty,curvy,buxom,chubby,big ass,voluptous,juicy,bodylicuous... Повлекувам све лошо што сум напишал :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom