Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Кај сан,

некој се релаксира со јога, некој со автоген тренинг, некој со спорт. Јас се релаксирам со по некој нов курс на Курсера и слични сајтови кои ги следам :facepalm:

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.820
Поени од реакции
6.408
Драга Ким Кеј,

Шарл Леклер е нов омилен Ф1 тркач. Ветив дека ќе најдам лик од Европа вреден за љубов и почит како иден Ф1 навивач. Ги листам биографиите на сите ликови кои се тркаат во моментов. Инста профилот на златното дете од Монако, е најкјут. Вози за црвениот тим на Ферари. Иронично, го заприметив прв пат - со победата во Аусрали?ја :cool: сега во 2022ра. Кога прсна тоа шишето Blanc de Blancs, им покажа на многу, чиј спорт е ова.

Пошто е роден во Монако, плус па и французин, хм богато конте? Шарлс тврди дека неговото семејство било се, ама богато не. Да не биле стипендиите за идни надежи на Тимот Ферари, ништо. Од тоа што прочитав, со што се бавеле неговите, ми стана јасно дека незнам многу за Французите - освен дека ги сакам и ме сакаат. :icon_lol: Незнам како изгледа живот на просечен французин. Ама? не е како во серијата Ваканс де Л'амоур, со бронзено сонце, a брег обрабен со борови дрва во Свети Тропе? Не.
Сепак, не е ни ко животот на Бал-Канот, лол.

Периодов исто сум во *очајна* потрага по луѓе вредни за сакање. Живот во мржња, ist nicht so meins.
Леклер - 24 годишново злато од момче, и (идна) европска гордост, ЈА ИМА ЦЕЛА МОЈА БРАТСКА ПОДДРШКА И ЉУБОВ ОД СЕГА ПА НАТАМУ!!!!!

Последно уредено:
Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Кога мрсулаво селанче ќе подизлези од калта и лeпeшките, и ко ќе види поскапо и постредено, си прај филмој дека кизнај колку станал кул & фенси. Усул нема од штракање постој (и секако, сликици на инста) со ферарина и ламбовци шо ќе ги стретни по градо (кајшо иначе мија пајнци и чисти ќенефи). Ѓомти негои се колите, палатите и сите блинг-блингој од то странсфото. Та и да биле, шодека. Селанштината неможи да се нашминка и нафајта. Смрди однатре, корни. Нема ништо помизерно од селска џукела шо глуми пудлица.

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.269
Поени од реакции
2.024
Кајги, животот е лош поради себични, површни и злобни личности.Такви не заслужуваат ништо и сè треба да им се одземе.Треба да бидат ставени зад решетки.
Инаку светов нема да се опорави.

Ф

Флеш

Гостин
Јужни Ветар .....

То је мој Битлси од Западен Балкан .....

Хееејјјј ви хитриииии ..... бјели ДАНИИИИ ........

Кајганоо

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
У право беше Азриел, бот е оригиналниот овој. Ама некако помина полесно и со помалце хејт.
Oвој има отидено многу подалеку, затоа.
Ме потсеќа на една сцена од What Remains of Edith Finch.

Со битна разлика дека он, наjвeројатно, би ја одбрал опцијата "beautiful prince".

Ф

Флеш

Гостин
Најдобра сцена или една од најдобрите ....

Драга,драга,драга .....

Come on in pussy lovers!
All right pussy, pussy, pussy,
come on in pussy lovers
here at the titty twister
We're slashing pussy in half
Give us an offer on our best selection of pussy
this is a pussy blow-out
alright we got white pussy, black pussy, spanish pussy, yellow pussy, hot pussy, cold pussy, red pussy lovers,
attention pussy shoppers,
take advantage of our penny pussy sale,
if u find one piece of pussy at the regular price,
you will get another piece of pussy of equal or lesser value for only a penny,
try and beat pussy for a penny,
if you can find cheaper pussy anywhere,
F**K IT!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom