Македонски модни инстаграм профили

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.003
Поени од реакции
12.624
Епа ете ја што прави, не се чуди и ти. :D
Али за ремет е, кој ги гледа ташните, или сликите или капите покрај градите на секоја можна слика. :D
Сепак е првиот астронаут од МК, Европа, а можда и пошироко, не знаеме :D

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.432
Marysejolene беше таа што ја знае бјанка мизел? :D
Marysejolene ?? Марија Јовева и е вистинското име и презиме...какво типичен селски пример... она кога пробуваш од сељанка да изгледаш американка... Еве и уште кога е била средношкола на времето... Преценета и дигната типка како и другите инфлунсерки... ништо посебно...фејк гламур и монтажа...

Да ве фате пролив од инфлунсерки...ни па гледам ништо посебно во овие модни инфлунсерки кога повеќе од работите им се купени од пазар и алиекспрес... Секое парче облека различно одоговара кај секоја жена... Ај остајте тоа него не ми е јасно како можете да ја следете таа Marta Devilish и станајковскастар... колку IQ треба да имате? по гној жени од тие две дефинитивно нема...

T

Torchyrus

Гостин
Mashenka е супер женска :love:
@коцка ѕирни ја, мислам ќе ти се допадне.

Последно уредено од модератор:

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
Marysejolene ?? Марија Јовева и е вистинското име и презиме...какво типичен селски пример... она кога пробуваш од сељанка да изгледаш американка... Еве и уште кога е била средношкола на времето... Преценета и дигната типка како и другите инфлунсерки... ништо посебно...фејк гламур и монтажа...

Да ве фате пролив од инфлунсерки...ни па гледам ништо посебно во овие модни инфлунсерки кога повеќе од работите им се купени од пазар и алиекспрес... Секое парче облека различно одоговара кај секоја жена... Ај остајте тоа него не ми е јасно како можете да ја следете таа Marta Devilish и станајковскастар... колку IQ треба да имате? по гној жени од тие две дефинитивно нема...
Коментирај ама без гноеви и проливи ок?
Зошто мислиш дека таа јовева сака да изгледа како американка? И што прави за да изгледа на американка?
Автоматски споено мислење:

Mashenka е супер женска :love:
@коцка ѕирни ја, мислам ќе ти се допадне.
Најдов сто руски машенки :(

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.003
Поени од реакции
12.624
Сеа ја отворив оваа антонија локвенец.
Го гледав видеото за morning routine, кај шо наводно станува во 6, не пие вода туку се хидрира, прво се истегнува, се тушира, па медитира, па пишува во дневник .... bruh who are you kidding?
Јас станав во 9 и 15 во оваа проклета северна вукојебина кај шо уште е темница, направив кафе и седнав да работам. Уште сум по пиџами. Али излеа неам sElF lOvE.
Water your plants and your soul too...Throw away the trash from your soul and mind too ?

Not my cup of tea.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
Сеа ја отворив оваа антонија локвенец.
Го гледав видеото за morning routine, кај шо наводно станува во 6, не пие вода туку се хидрира, прво се истегнува, се тушира, па медитира, па пишува во дневник .... bruh who are you kidding?
Јас станав во 9 и 15 во оваа проклета северна вукојебина кај шо уште е темница, направив кафе и седнав да работам. Уште сум по пиџами. Али излеа неам sElF lOvE.
Water your plants and your soul too...Throw away the trash from your soul and mind too ?

Not my cup of tea.
Не пие вода туку се хидрира...?

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Ја отворив и јас.
Девојката е стварно убава и голем лајк за вежбањето. И ги разлистав видеата за вежбање, не дека нема пропусти некои (пример, panther shoulder taps не се праат со споени нозе), али има потенцијал во тој дел, и изглед да се насочи поконкретно кон фитнес.

Али што е со она пишување дневници, селф лав, селф хелп булшит? Како да ја сфатиш озбилно со продавање магла и глупости кои буквално сите на некој начин денес ги правиме?
Па и ова со три работи што си благодарен денес, секој ебан ден да го пишувам тоа ќе ми скурчи, ќе се нервирам зашо јбг, ваљда истите работи ќе ги пишувам секој ден. :D

Борис мене ми е кул дете, ако стварно оваа му е женска, има материјал кај нејзе да руга исто ко кај Марти и слични ко нејзе. Не дека не го разбирам, и он е само машко :D, али да ме гњави денес некој со факинг селф лав после цел ден работа дур он медитира и се слика само има да го шутнам ко издишена топка.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
Ја отворив и јас.
Девојката е стварно убава и голем лајк за вежбањето. И ги разлистав видеата за вежбање, не дека нема пропусти некои (пример, panther shoulder taps не се праат со споени нозе), али има потенцијал во тој дел, и изглед да се насочи поконкретно кон фитнес.

Али што е со она пишување дневници, селф лав, селф хелп булшит? Како да ја сфатиш озбилно со продавање магла и глупости кои буквално сите на некој начин денес ги правиме?
Па и ова со три работи што си благодарен денес, секој ебан ден да го пишувам тоа ќе ми скурчи, ќе се нервирам зашо јбг, ваљда истите работи ќе ги пишувам секој ден. :D

Борис мене ми е кул дете, ако стварно оваа му е женска, има материјал кај нејзе да руга исто ко кај Марти и слични ко нејзе. Не дека не го разбирам, и он е само машко :D, али да ме гњави денес некој со факинг селф лав после цел ден работа дур он медитира и се слика само има да го шутнам ко издишена топка.
да тоа селфлов е толку преискористено што звучи ептен вештачко

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
да тоа селфлов е толку преискористено што звучи ептен вештачко
Па јас искрено не знам и што корист имаат следбениците нејзини од тоа. Јас ако не се сакам и не знам што да правам со себе, она ќе ми кажува што да правам и ќе ми дава совети. У реду е.

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.432
Коментирај ама без гноеви и проливи ок?
Зошто мислиш дека таа јовева сака да изгледа како американка? И што прави за да изгледа на американка?
Автоматски споено мислење:

Најдов сто руски машенки :(
Зарем не ти е малку селски што името си го преведела и пишала на странски? Ајде сеа сите ако не да се пишеме со странски имиња и презимиња... Секоја женска што ќе се соблече гола и ќе провоцира гола... може одма да дојде до 20.000 фоловерс што ќе ја следат само напалени јајца. И со лажен женски профил ќе дојдеш до толку фоловерс? Лошо е сватен поимот за инфлуснерки овде... во денешно време секој може да се нарекува било што по интернет...само со еден гледан видео туториал... Ќе рекламират влечки и гаќи на профил за 500 денара во месецот а уште ќе барат пари за кафе од мама и тато... Не им се работе... тресат газо на тикток и пуштат снимани песни како демек ги пеат..глупират се за популарност...а сакаме држава да биде од нас...

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847

@Acid забрани tocka.com.mk да се споделува на форумов.

Kajgana Shop

На врв Bottom