Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
Кисел шо не кажеш на време да отворам ајварот.

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.357
Поени од реакции
8.904
Некако му прилега на овој народ да биде понижуван, да не речам природно му доаѓа... :icon_lol:

Ф

Флеш

Гостин
Драа сфаќам сеа колку е тешко оти Кисељко гаси форумот ....

Исто ко Германциве....

Работат да не здиват,затоа се утепан народ и ко роботи, концентрација и дисциплина и само работа,работа,работа ....

Оти ако не работи Шваба и нема занимација некоја,збеснува буквално, енергија нема каде да троши и психолошки да се издува.

Ќе земе од гнев и бес ако треба и тавчето од кујна,што е ко метал,ќе го произведе ко оружје за масовно уништување ....

Шваба је јога мече .... Мече кое мора да се троши и медитира со пиво и по ново донери од Турциве за калории....

Јеботе живот надвор.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.496
Поени од реакции
11.426
Воодушевена сум од храброста на жените во Иран, кои буквално ги ризикуваат своите животи, за да се изборат за основни човекови права.

Верскиот екстремизам требаше одамна да биде забранет. Не верувам дека можеме да го замислиме статусот на жените во Авганистан. :(

Член од
4 август 2018
Мислења
1.566
Поени од реакции
3.357
Оваа објавување(како навиени) по три исти емотикони/смајли во 90% од коментарите на разни друштвени/социјални мрежи,дали за некоја секта се работи или не сум апдејтиран...:kafence:

Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
Сфатив дека премногу време отепав со читање политика на форумов и вон него. Исто така дневно интересирање за случувањата на војната. Се тоа оди во аут. Наредно нешто што би видел од војната е нуклеарката која ќе не поплоса што Боди вели ќе ги рокат Русите кај и да е.

Ф

Флеш

Гостин
Ма Сдс се у право со Преспанскиот ,ма сфе они знаат ... Шо знаеме ние ко глупа раја .... Ние сме ти Грчко/Бугарски мелез од народ .... Шо знаеме ние,шо знаееемее ....

Најбараниот стендап комичар во 2022 година му држи мала географска лекција на Јутјуберот МистерБист.

Член од
21 мај 2021
Мислења
791
Поени од реакции
1.664
Драга

Не сакам ни леви,а уште помалку десни партии,ама...Каква милферица е Џорџа Мелони мајко милааааа...
Почнав да развивам одредени фантазии за неа.
Ме возбудува нејзината доминација.

Член од
4 август 2018
Мислења
1.566
Поени од реакции
3.357
^
Изјавила нешто и против тито и одма рипаат овие глуперди невидени во одбрана на гомнаров од "Кумровец" да му се серам у петокраката црвена усерена и целата идеологија зад/позади која наводно стоел...

Последно уредено:
Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
Се трудам да се изолирам ама пред спање тепам 5 минути да видам додека се нуклеарките и моментално морам да изгледам некои досадни видеа и моментално слушам австралијанци за СТАР методот и си велам да отворам кајгана додека да поминат тие досадни видеа и гледам еден австралијанец ме заебава. Случајност? Не верувам. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom