Византиецот - перфекција на постои.
Дворецот Drachenburg (Змејски.град) - exists.
Кеј колку повеќе ги гледам Германчиштава по Олимписки Базени летово со цела нивна перфекција и стројност, (мажи од 2 метра со широки рамена и тесни половини, жените нежни, бели како сирење, извајани како сирени) - се чудам како можи некој да му лижи кур на Азискине Земји како Кореа и Јапонија (ве има и на форумов големи почитувачи на ликот и делото на Азија). Абе ако сакаат најбогати нека бидат. Посебно кога ќе ми текни каков сентимент на мржња гаи Јапонија конкретно кон се европско. Овај (перфектен во секоја смисла) европски Сој не го давам за нив. Комплетено сум вљубен (а не ни очекував дека се толку кул, претходно никогаш не ми буделе интерес). И во 10 животи да се преродам пак ќе ја одберам Ариевската сорта - без разлика на нацијата, од (север) Норвешка до (југ) Грција, од (запад) Португалија до (исток) Украина.
Еден Германец (длабок наклон кон него, премногу почит, има работено во Парламентот, сега е во пензија) вчера ми вели, за мене Европјаните не се Ауслендери, без разлика од која европска земја сте по потекло. Другите се Ауслендери.
Сликите се од нет, не сум го посетил.