Драга Кајгана (виртуелен дневник)

J

joli1

Гостин
толеранција за газолизачи, газди, шефови, менаџери и остала утрипана багра = 0

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
Drag ne sum to pisal odamna
Ne sakam da krenam race is nasata drzavicka MAKEDONIJA zosto uste veruvam deka nekogas ke ja bide...
Nego denes na rabota ko site da se fatile za mene
Aj ova zavrsi aj onoa samo naredbi od predpostaveni ne znaes vise kogo da slusas
Pa i kolegite I koleskite aj pomogni ovoa onoa
Dobro be tolku li ste nesposobni da my ebam mater edno stvarce da pomrdnete 10 metra pa mene me vikate ili taka vi cini
Tolku krivinasi I kilavi neam videno I nemaat sram ...
I od vakvi da cekam da se smeni neso u drzavata...

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.863
Поени од реакции
6.483
Кеј,

ништо нема потенцијал да ми ја исцица енергијата (ама стварно) како зборување за други колеги. Која Германка му играла стриптиз? на кој Германец? на која забава? Навистина, нан оф мај бизнис. Mаргинални муабети. Не ме интересира.

Седам на пауза наспроти, ги гледам како ми разкажуваат приказни со ококорени очи, ги тумачам театралните фацијални експресии равни на јужно америчка теленовела. Без да ја слушам актуелната приказна. Сакам да излезам од просторијата со трчање, со дланките на ушите. Во исто време, ме тера некако на прозевање. Сега во исчекување сме на истата annual журка за да сме виделе кој од колегите бетер ќе се опиел. Тие не пиеле, пошто позабавно било да ги гледаш другите кај што се глупираат и се будат во полето на Рајна надвор од Стразбур, дур си трезен. Ова беше таков тип на Ставро педантна изјава, ми дојде два прста в грло да клам. Јеј, you must be fun at parties. Ќе падне ли секс. Ке има ли skinny dippin'. За повеќе шлајм, пуштете си го ау-сра-лискиот Love island. Византиецот штиклираше едно Komme nicht на списокот.

Ако им раскажам јас што имам правено приватно, ќе треба брза помош да викаме. Вода со шеќер ќе им матам. Ne e ok.

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.298
Kaјчо,

мразам арогантни луѓе кои не си ја вршат работата. Исто така мразам кога ради истата работа јас останувам будна до ниедно време.. или морам да чекам до последен момент. Want to retire.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.863
Поени од реакции
6.483
ΥΠАΡΧΕΙ ΖΩH!! Форевр ин лав со Деспина. Моје Византиско Божество.
Дури и Тоше бил одушевен од нејзиниот репертоар. Заедно со Јелена (да Карлеуша) отпатувале до Атина да и ги откупат правата. Договорот паднал со Фобос. Тошка си ја купил Ледена (оригиналот е на Деспина, Христугена - Божиќ). А Јелена разврзала ќесе и си ги купила Још Те Волим (YПОФЕРО на грчки) и неколку други. Now that's how you make business во Атина. Business and pleasure, од тоа што подразбрав.

За амебите дежурни во темата 'Софија - импресии', каков кич титл ви има темата.
Иднината е различна од минатото. Зависи од тоа, во кое минато сте нурнале. Имаме ние многу минато. Ама само еден главен Херој. Немора да кажувам кој е.

Миконос. :love: Толку е постот. Цела германска делегација (само палавите) ќе ја свлечкам со мене таму!!

Kajgana Shop

На врв Bottom