Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.230
Поени од реакции
30.445
Сакам да им се заблагодарам на Ист Геј со тоа што ми ја вратија самодовербата.
Во рок од една година преминав од M на XS величина благодарение на денешната мода која очигледно е направена за дебели луѓе.

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.269
Поени од реакции
2.025
Кајги, не е крива државата што некои ги мрзи во сабота да си набават што им треба и за во недела.Северџистан-Мрзистан. :pos:
:oeoeoe:

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.826
Поени од реакции
6.428
кајги, убав ден зад нас,

периодов сум од гости на гости, сето убави луѓе. Иако некој би тврдел спротивно, јас не сум комплетно застанат на свои нозе (барем не по мои стандарди), ама кога ќе застанам, и ќе бидам сигурен дека сум способен, се ќе исповлечам со мене. Тие што сакаат во Швајц - во Швајц.
Ако можат соседите, можиме и ние.
Ние барем нема да градиме џамии.

Некои од германците колеги ми пишуваат, и како Мкд? Исклучи го умот на 4 недели. Дали ќе ни се вратиш? Те чекаме. (сонца)
Јас - die Straßen sind voller mazedonischer Gesichter. Аlle sind so hübsch. (сето македонски лица, сите толку убави)
Тие - so ist es, wenn man in seiner Heimat ist. (дома секогаш е така)

Никош во животот толку не сум ценел јаглен црна коса и бел тен, како сега.
Вљубен. И во околината и во она што сум јас.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.848
Поени од реакции
21.610
Драа

Никад не сам бија стиснат и не сам штедија паре.Увек трошу до заѓан денар и кд купују нешто што сакам не ни глеам цену.А најмалце кд е у питање нешто што купују за шаолинче мало парватче, али...
Али сфи работе што се купуеф за бебе, ама бш сфи од играчке,капке витамински,облекло,хигиенски препарати, сирупи и слични стфари су претерано скупи.
Значи кој ги креира овија цене за бебиња, на сфи да ви напрау по едно бебе, а на некои и по две три.

Последно уредено:

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.826
Поени од реакции
6.428
Да ги собериме сите леви и десни амеби во една поголема ракета и да ги истреламе кон просторот. Можи?Овие две *сили* имаат потенцијал да го сотрат светот каков што го знаеме. Истите се, и за исти (прозевливо, а пеколно досадни) теми разговараат без разлика во која земја си. Аристотел ви свршува во устата едноклеточна недоразвиена.

Значи кон просторот. Живот че се изнаживејме без нив. Не за друго, и потифко че биди.

J

joli1

Гостин
Иако не сум роден таму, ми фали да ја посетам Битола.

Музејот на Кемал Ататурк, Широк Сокак и убајте чупиња и нивните погледи. Битолчани, не сте свесни што имате!

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
757
Поени од реакции
1.924
Kolku li e zabegan svetov bre luge , roditel sum mme ne znam so e poloso , detevo na planina da go rasnam i educiram od knigi , samotnik da bide , ili da rasne u ovoj prokletiov zapad , u gz e praveno se covece......

Kajgana Shop

На врв Bottom