Кајги посакувам (стварно?) да сум тип на чоек шо на Инстаграм постира слики со цитати - а boss never quits, he learns how to take a vacation. Like, колку треба да си просперитетен во животот за да делиш такви совети?
Имаше една босанка шо ми се бендисуваше, ама таја му го имаше меракот на едно баш такво балканско баце. Типов има бутик за алишта ако не се лажам, незнам зошто ама ко че ми текни на него в бутик, ми иди да прснам од смеа. Хм, енивејс, до кај бев? А да, го бакнала иако знај дека има женска. Заврши гадно со солзи и чуда, за незе гадно се разбира, тие уште тераат.
Јас не сум бос, ој ој јој, ама планирам одмор во Ди Швајц на езерото Бриенцер. Сам, со себе. До Јули, ај че издржам.
Реално нема да постирам слики со мотивациски цитати од таму. Декември бев Стразбур, слика не споделив, фб деактивиран, инстаграм со 3 поста и 4 следачи.
Иначе босанциве вада златни лилјани од средновековна Босна по инстаграми, ги носат на ланци, симболов го сакаат бетер од Французи. Свесни се дека ја симболизира невиноста на Марија? Често пати и орлијна покажуваат со прстите на сликите - јасно се на страната на Албанците. Незнаат дека едната глава на орелот е Рим, другата Константинопол. Знаат дека и Србија и Црна Гора го имаат на знамето? Знаат дека знамето на Грчката Православна Црква е Црн двоглав на жолта основа? Ммм, ами не се баш по учењето.
Нареден пат ко че ми покажат таков симбол, че им речам ох је и че му го рокнам Мизар. Ај у курац.
Единсвеното нешто шо ме радува сега е одморот во Март, конечно во Мкд, пијанка со подраги луѓе, во викендичка на Пелистер - емоџи со очи ко срца.