Драга Кајгана (виртуелен дневник)

D

dobramuzika

Гостин
никогаш нема да заборавам кога другарче во средно ми рече дека сум на тешки срања откако ме праша што слушам на слушалки во средно додека стоевме во двор и дека тоа не може да го слуша, стануваше збор за не знам точно која трака од господинот krs one.

години подоцна јас се уште сум на тие тешки срања, само што музички дадов шанса и се проширив и кон други правци, поточно други тешки срања.

муабетот ми е, пред некој ден колега ми кажува за бака прасе, му се восхитува и плус пушта некои трапови од кои на човек ќе му се одмили одењето воопшто на работа а вика брат слушам рапови мапови, не брат, не слушаш рапови, не го слушаш и чуваш вистински, како што го слушам и чувам јас со години.

и за крај, еве ви едно тешко срање.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Каков прв ден на ново работно место, кај пукна конекцијата 10 пути на кол, цел тим имаше можност да ме гледа по гаќи како шетам у соба. Ништо чудно на некоја компилација на јутјуб за 2021 да искочам...

Член од
15 јуни 2020
Мислења
251
Поени од реакции
922
i've got 99 problems и сите од нив ќе бидат решени со еден мејл" Ви благодариме за интересот, но не сте одбрани за понатамошна селекција". Драги македонски испувани газди, тоа едноклеточниците шо ви се пикнати во човечки ресурси, настрана од дудлање патлаци, можат да го скоцкаат нештово за 1 мин. Од 30 апликации испратени во Германија, на 27 од нив ми беше вратено во рок од 2 дена, на 3 во рок од 1 саат! Зошто бе само во ебанава вукојебина нештава се случуваат ко во филм од Tommy Wiseau?

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
ДК

Случајно чепкам по торенти и гледам излегла серија "How I Met Your Father". Ја погледнав првата епизода ради носталгија и беше лоша како што очекував :pos: :pos: :pos:

Член од
30 јануари 2022
Мислења
67
Поени од реакции
83
Среќен празник на цела геј заедница и на сите кои се осеќаат како припадници на истата (и со задникот крадат колбаси)!

mr wednesday

We're soldiers. Soldiers don't go to hell.
Член од
24 јуни 2017
Мислења
1.651
Поени од реакции
8.004
ДК
Добро бе маме му е*ам кој к*р е веќе со улицана од мост близнак до Тинексот карши Бриколаж.
Се по список и сегашни и бивши градоначалници на ова Скопјево маме му расплакаа бе, 40 минути возам два километра ни толку не е, 2-3 дена веќе.
Пред тоа едната страна, сега другата копаат,раскопуваат па тротоари па асфалти налет преку к*ров веќе.
Ебем ти и главен град и се го префорсирсаа да му се одмили на чоека. ПУ

Член од
13 април 2021
Мислења
3.503
Поени од реакции
11.445
Драга,

Што повеќе треба да очекуваме? Како успеавме да си дозволиме да паднеме на ова дереџе? Во какво општество воспитуваме деца? Во какви (не)луѓе ќе израснат тие деца? Едноставно не сакам да верувам во каков примитивизам живееме. Заостанати сме во простор и во време и ништо нема да не опорави. Македонија, 21 век...мизерија.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.428
Поени од реакции
10.351
Кајгана, кајгано :pos:и јас будала со цел памет, наместо садовите да си ги измијам и куќава да ја посредам, листајќи по форумов, наидов на тема Најубав кајганџија за 2014 година:eek:
Пази..НАЈубав:pos::pos::pos::pos:..па машки си гласаат...ајјјј..до утре ќе се смејам :lolzz:....ама Ацид у купаќите ептем сексиљав типац...арно Луси го уцмекала :lolzz:

Член од
15 јуни 2020
Мислења
251
Поени од реакции
922
До кај што има стасано белиот човек, во секоја култура се има посрано. Биткоинот кога излезе од некое си азијатче шо го тепаат со влечка ако не ги знае првите 1000 цифри од ПИ, ќе беше добро ако се користеше како платежно средство шо ќе ги замени валутите. АМА не, Курт, Мајк, и Џордан од јуесеј, такозвани CHAD LIT BOYS, CRYPTO GURUS, CHADDIE_DADDIES, успеаа нештово да го посерат, шо во никој случај барем јас не гледам дека ќе има успех во иднина. Се облекле во мокасинки и розеви кошули до индор пулот шо го изрентале за некоја илјадарка, и солат памет како тие биле следните ворен бафет, џипи моргановци... седнаа пред некој ден едни дечки зад мене на кафе, симнале cex.io и купиле doge coin, сега чекаат crypto daddy musk да твитнел за тие да заработеле 0.2 центи.. не сум хејтер на нештово, али само во колку погрешен правец има тргнато тоа чудо некое.

п.с Претплатете се на мојот onlyfans профил, продавам мариовско овчо сирење.

Член од
2 февруари 2022
Мислења
77
Поени од реакции
149
За прв пат, штотуку ја слушнав една од најјаките шеги кажани во 21 век. ,,Да си дајш по некое за денот". Го владеат хуморот, секој чест, им завидувам.

Kajgana Shop

На врв Bottom