Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.818
Поени од реакции
6.405
Драга,

себе мржњата кај Германците е поголема кога им сугерираш дека од една екстрема (кхм 40ти) се шибаат со рамото в ѕид, во сосем друга. Секој здраворазумен совет е одбиен и се друго станува чувствителна табу тема.
Па така сега имаат една реклама која нонстоп се врти на Јутјуб измеѓу секое видео. Рекламата е за Амазон, и во неа ни раскажуваат дека и Клеопатра шопингувала. Се тоа во ред (на времето ја читав дека во млеко се капела и маска од измет од крокодили носела), ама оваа Клеопатрава во рекламата е црнкиња од Сомалија.

Кога би знаела Клео-патра Фило-патер како што се, ќе ја претставуваат модерните историчари денес, мислам дека не доброволно со раката кон змија, туку со сопствени раце ќе се задавела.
Ми се гади од модерен Либерализам и модерен Конзервативизам. Овие две грозни зла се ранат едно со друго и имаат потенцијал да го уништат светот и се што е убаво во него. Толку е постот.

Инаку името преведено од грчки и е Клео - Славен, Патер - Татко, Фило - Склон, Патер - Татко.
Името и значело дека е од славен татко и дека е сколна кон него (Птоломеј).

Последно уредено:

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.811
Поени од реакции
21.402
Да

И имала голем нос.Гадна била Клеопатра. Да се викала Магдалена, ке су гу викале нагалено Магданос.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.818
Поени од реакции
6.405
Драга,

имало денови кога сум бил опасен ко ајкула во базен. Како ли ме промени животот до денешниот степен, oder besser gesagt wie habe ich so etwas zugelassen. Моралот на приказната е дека имам 26, а се чуствувам ко 50. Неможи да е добар знак.

Едит1: Предвреме изживеани, знаеше да кажи мајками ко бев тинеjџер. :ROFLMAO: Во смисла, дека се сме имале пробано уште во тинејџерските години, сами сме се владееле oder so was.
Можеби се должи на тоа што работев 7 дена едно по друго минатава недела, денес имав еден слободен ден и перев гаќи, бев да купувам намирници, готвев и се туширав.
Едит2: Ок кајги кога ќе добијам 4 слободни дена едно по друго наредна недела ќе одам Стразбур. Ќе напрскам парфем на влакнестите ми гради, со мирис на озон, електрично небо на Англиски Јагуар, ќе облечам црна кошула и ќе ловам французинки.
Во реалноста пак ќе перам гаќи. Ајкула во базен.

Последно уредено:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Au koj film, forum so primarna namena za vadenje bugarski go gazel facebook i sestrite hahah.
Аууу кој пацерски тригер за меме кое очигледно не го разбираш. Не го "гази" никој никого на сликата, туку му дава поддршка. Во смисла, кога се паднати FB и Instagram, тука е форумот да ни помогне да продолжиме со комунуникација и да утепаме време без нив. Ама нит си го разбрала форумот, нит филмот од кој е мемето (сликата).

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.723
Поени од реакции
2.237
Луѓево се толку оптеретени со социјални мрежи, до тој степен уште да почнат да жалат ако се укине некоја од нив и се чувствуваат како близок човек да загубиле. Не е нормално да го доживуваш тоа на таков начин. Па уште викаат: И сега што ќе правиме? Тежок вид на зависност е тоа, само не се свесни .

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.045
Поени од реакции
11.314
Ау кој филм, продаваш мадиња за бубрези на форум дека си патриот(ка), го хејташ истиот на кој си член од памтивек (стокхолм синдром), ја хејташ темата за бугарски пасоши, а во принцип си само една обична (де факто и де јуре) СЕВЕРЏАНКА.

Драга Драгано, многу лицемерни членови имаш бре либе.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.127
Поени од реакции
30.219
Draga dragano
Tie sho se dushevno potreseni od moite komentari za temata za bugarski pasosi mozat samo od butot da mi kasnat.

Ova zborov severdzan koga stasaa nekoi takvi da go definiraat se razvodnuva i se gubi znacenie, pa sea go koristi oti si mi go vregala brat mi za bugarskiot.
Oti samo ako zakacis 5 komada dinamit i se razneses u sobranie si makedonec, inaku ne si.
Stay mad. Cope. Seethe.

Последно уредено:
Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.435
Поени од реакции
5.468
Квалитетот на kappa/hummel после 3 месеци носење
20211005_131604.jpg
Да си знаеш....

Инаку поздрав до огласите за коли со "1€" и "По Договор"
Toa идиотите треба да сватат дека ако ја имам 3500€, филтрирам од 3-4К€ и нивните огласи не ги гледам и не ги перцепирам и можат да продаваат до миле драге воље.

Kajgana Shop

На врв Bottom