Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.478
Поени од реакции
16.098
Драга

За разлика од Кеплер и Коњаникот ја не се натпреварвам со замислени противници, туку онака си замислувам дека возам...КОЈ БУДАЛА СО СТАР ТОЧАК ЗАМИСЛУВА ДЕКА СЕ НАТПРЕВАРУВА СО ПРОТИВНИЦИ, Господе Боже.
 

IssaAk

Novak Djokovic the GOAT
Член од
11 јули 2021
Мислења
267
Поени од реакции
424
Вие бевте наградени со трофејот: Форум Легенда.

Е како сеа форум легенда, а таму модератори ми пишуваат у приватни пораки дека сакаат членови, цел форум да ме банираат.

Нешто не штима тука ... Како и да е. Трофеј си е трофеј. Како Челси во ЛШ или Џокович на Роланд Гарос или Вимблдон. Или сеа на Олимписки игри.

Форум легенда бе, тоа е тоа, давај ваму трофејот да го бацам.
 

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.662
Поени од реакции
4.730
Последниве неколку страници се доказ зашто не треба да се дрогирате,зашто не треба да претерате со дрога и зашто дрога не е за секој.
 
Член од
9 јануари 2021
Мислења
695
Поени од реакции
716
Драги,
нека од крајот од денот убаво да ги испружите нозете на кревотот и да се одморите за секој нов ден кој ви се пружи. Секој ден е нов предизвизк, затоа останете силни и храбри и со силна верба кон подобро.
 

Византиецот

what you looking at, ass
Член од
14 март 2021
Мислења
2.600
Поени од реакции
6.018
Драга,

немаме тема за споделување вести кои ни ја уклучуваат сијалицата во главата, па затоа морам овде.


Маск рече дека Tesla најверојатно ќе започне да го прифаќа биткоинот повторно во продажбата на своите возила бидејќи поголем удел од рударењето на биткоин се префрла на обновливи извори на енергија.
До кога бе овај ќе го дупи светот во здрав разум? Па уште и сака ко светец да го слават. Демек се имам, и пари и куќа и жени + милјардер сум. Е сега кога си милјардер нормално масите нема да те сакаат, па таа Исус универзална љубов - нема да ја имаш со сигурност, ХА! Неможиш да имаш се. Ама guess what свињетинава има метод за дури и низ таа врата да се протни, за да биди сакан и славен од бројни фан-момчиња со кои заеднички нема да дркаат во мовембер.
Во реалноста рударењето на Биткоини (инвенција зад која многумина веруваат дека стои и самиот Маск) троши струја колку цела Аргентина. Придонесува со исто толку јаглерод во атмосверата. На професор од факултет лаптопот му рикна комплетно all the way thru this maddening gold rush.
Знам луѓе од калиброт на Маск, и тоа Холанѓани ко него. Верувајте, целта на овие луѓе не е подобар свет. Целта на овие луѓе е добивка преку шпекулација. И така е од најстари времиња. Терминот берза потекнува од кај нив. Како да заработам пари, без да мрднам со прст? Смена од 8 часа? фак дат шит. Кога има свет за поробување. Нареден пат кога ќе ги славите како некст левел спасители нека ви текни какви кловнови прават од вас.
 

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.256
Поени од реакции
1.966
Кајги,не знам што е полошо,дали тоа што неделава температурите ќе идат над 40 или тоа што Заев неизбричен дава изјави за медиумите. :pos:
 

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.701
Поени од реакции
5.328
ДК,

повеќе од година и половина трае пандемијава, а народов не научи и не научи како правилно да носи маска и дека тестот се вика ПЦР, а не ПРЦ...
 
Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.587
Си го терам годишниот одмор, уште две недели слободен. Не дека ми е лошо вака ама иронично, испадна дека е во малку промашен термин, барем кога е во прашање патувањето некаде и одморот во права смисла. Баш во период кога нема компанија за тоа. Некој зафатен, некој со други планови, некој спречен од приватни причини... Стигнав до таму што на крај ќе испадне да ги дружам моите на 4-5 дена во Охрид. Прв пат од 2003 ќе биде тоа. Али тоа е, ми се плива некаде, а и знам дека од август ме чека пекол на работа...
 
Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.031
ДК
Зошто кога има било каков проблем не се насочуваат кон решавање на проблемот туку трошат и последен атом да докажат кој е виновен?
 
Член од
7 септември 2016
Мислења
19.539
Поени од реакции
34.700
Кајг,
многу мрзам ситуација како сега, кога сакам да се исклучам од форумов и раат да погледам некои реклами, а тие ми ги прекинуваат со некој филм, без веза! :pipi:
 

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.530
Поени од реакции
17.887
Do sega sum se zanimaval rekreativno so basket i sum ima nekoj drugi hobia.U zadnjo vreme se zanimavam so planinarenje, i moram da priznaam se navlekov, druzba pozitivna energija sve na sve super.E sega si ima i zaebani raboti,stanuvanje vo ned sabajle rano,sto znaci sabota ja zrtvuvav kako den za zaglavuvanje :D. Eve sliki od nedelata Karanikolicko ezero Sar Planina


Sent from my SM-A325F using Tapatalk
 

Kajgana Shop

На врв Bottom