Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
D.....donesi leb,donesi nesto od doma,donesi makaroni i kecap,donesi kromid i jabolka,
i 50 denari, plati ja strujata da ne ni isklucat i internet mora da ucat decata,dopolni mi ja kartata i... kako taka ne toj fejzbuk ne moze da se pravi kopi-paste na porakite pa original da gi dadam.
MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKI.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.936
Поени од реакции
17.965
Драга

Преубаво е чувството да шеташ на дожд, единствено ако си заборавил чадор или нешто за да не накиснеш како да си пливал во базен.

П. С. И јас сакам да ми најдеш женска и зошто @Aceso е заклучена за примање пораки ко да ке и праќам(е) дик пик или не дај Боже понуди за (м)брак.

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Драга, кажи му на овој/оваа рептилов нека не ми тура тажно емоџи на секој пост. Од мој пријателски нагон, ќе го/ја поканам на Енфилд Роуд нареднава сезона да проследи еден натпревар на Liverpool FC во Премиер Лигата.

Нека не се секира за виза.

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Абе сакав нешто да кажам.. ама срам ми е..

У уста да го ебам и Перо Антич и Црвена Ѕвезда.

Ете... полесно ми е сега.

Последно уредено:
Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.191
Поени од реакции
10.213
Драгче,

Something's wrong with me.

Оди некоја песна на тв, All saints - Pure Shores, првично ја прочитав ко
All Saints - Pure Whores. :eek:

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.638
Поени од реакции
9.850
Колку пати од брзање во пораки на моб имам испратено дрка место дека. И се се гаѓа на постари некои роднини, да умрам од срам. Еднаш и демек ќе се поправав и вака испадна.
*дрка
*дрка
*дрка
Извини нешто не е ок моб кочи.
И во дупка паднав од срам, ептен незгодно и непријатно, му праќаш на 60 години чичко, многу знае дека е згрешено, ќе си рече оваа ненормална, ќе ме зборат во фамилија. А најчесто на будала се правам после таква порака. Така заприметив нај арно дека е.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.960
Поени од реакции
23.836
Јас не знам како може да постојат вакви луѓе.
Газдата и "дал" пари на оваа од човечки ресурси да купи слушалки за секој од компанија, и тоа 50€ по човек. Па така ако се купува на големо ќе добиеме некој попуст и ќе имаме сосема солидни слушалки. Арно ама она решила дека мора да се штеди и купила од оние обичнине по 20€ што се. Да, ќе штеди туѓи пари. Газдаре спие на милиони она му заштедила за еден негов ручек. Еве, два пара слушалки веќе цркнаа. Ебати штедњата.
И не е ова единствен пример. Газдаре и дал пари за да напуни фрижидер во канцеларија, и нешто како во стилот да има сок за секого секоја смена.
Арно ама она многу голем економист, па изнакупила оние по литро ипол. :facepalm:

На годишно добиваме по 300€ за масажи, патувања или останати вакви слични работи (wellness benefit). Се кладам газдаре понудил по 400-500€.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
D.... znaes kakvi se Englezite vo pienje,pa za Rusine da ne ti kazuvam,a i za osloboditelite od 41g.
i sto e vazno kako tie si pijat ili ako sakas lokaat,krf neka im se stori ili pupunec ako im dosol denot,
glej ti nie kako si pieme, ako sme vo nekoj restoran-kafana + muzika ke tegneme edno pivo 2 casa,
digni casa navlazni usni-vrati casa na masa, za vtoro i ne pomisluvame osven ako nekoj casti,
e ama koga sme na svadba negde veke vtoro oro a poracuvame treto pivo, do rucek ili vecera uste dve ke lokneme,a posle jadenje mu se mislime dali da svrtime na spricer ili uste edno 5 piva do fajron. O da i na slava koga sme nekade ne sme poarni,nadueni iskacame so meot do zabi.

Kajgana Shop

На врв Bottom