Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Dr..kajgance... da prevaram,da ne nemam vreme potoa ili da zaboravam a ova da ne pisam a mora i treba da pisam
BLAGODARAM na site sto pomognaa da ja pokrijam kukata - sobata na vnucite so lim i da im ja cestitam novata godina nim i na site drugi clenovi vo kajgana,ovoj primer so ovaa akcija potvrdi deka sme edno semejstvo i vo dobro i vo loso.
A za @Acid ... sto ja podrza i promovira ovaa akcija Indijanka i boza na celo semejstvo tamu pozadi biser oti vo kafic ne vleguvam nikad.
I obekavam a mu se spremav i prosli pat na sledna sobiranka doagam so Saksafon i Gajda.Le -le sto ke pravime..samo zdravje.

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.010
Денес одам во една институција, кога гледам Николче од средно "обезбедување"....Никоб.
Ја фатил цврсто и храбро моторолата во рака, се испрчил во тоа униформата.....мислиш FBI
Смеа ме фати, едвај ме позна....скоро 20 години не сме се виделе....никогаш не доагаше на годишници од матура.
Што праиш, како си, фамилија итн....скршивме некој муабет и ќе ме протнел преку ред.....надуван како паун, да го боцнеш со игла...ќе пукне....его до плафон. Му велам, не бе Николче ќе си почекам....му скршив филм.
Николче беше дете што кога сите бегавме од часови....остануваше...
Николче секогаш седеше во прва клупа и не тасташе на професорите...
Николче беше дете што не искачаше, а ние после журка мамурни кога ќе се појавевме во гимназија....згрозено ни велеше "смрдите на алкохол, пијаници"...
Николче беше дете што никогаш после часови не скиташе....никако негде на кафе, кај некого дома и сл.....трчаше дома...
Николче беше осамено дете, без другари.....тогаш му се смеевме, денес жал ми падна...
Можда и требаше да му дозволам да ме протне "преку ред".....ќе му се направеше ќеиф.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
На профилнава се осеќам како некој да ми правел букаке (n)
Иначе животот е убав, и кур да не ве боли....еве и нова година дојде, имам одмор недела дена, ќе уништам 1/4 јетра како немам пиено у задње време, само да најдам друштво :LOL:

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Фрижидер со комора за смрзнување во горниот дел е одлична тема за хорор филм.Кичма ми остана за шише кока кола да извадам од "обичниот дел" доле што го поставиле да мора 100 пути дневно да се наведнуваш и клекнуваш.Кој му текна таква глупоштија се да му ебам.Ако не го фрлам до вечер низ тераса од мака што ми е,ке го подарам некому,тибам гнасата од фрижидер

Член од
17 август 2011
Мислења
10.253
Поени од реакции
18.201
Периодов ко што нема што да се прави навечер, се навратив на дота повторно. Тепам тесна партија, и викаме со другариве ај уште една за пред спиење, и да изгубам нема да се нервирам. 30та минута веќе глеам дека е неизбежен пораз али нема везе, лабаво. Кога од спротива лик со ник BGRulz ми пишува митко ез. Отварам глеам тим бугари да ти биле. Цела вечер нервозен, ти ебам бугарите уште таму ми фалеа :icon_lol:

Член од
11 декември 2019
Мислења
10
Поени од реакции
3
Драги кајганџики, ае сега кога раскинав со девојката па ми се урниса планот за дочекот на нова 2021, доколку сака некоја дружба/шетање за утре вечер за дочекот нека пише
:)

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Пуштен ми е телевизоров 2 дена на ХТВ1 само црни хроники гледам. Жал ми падна за хрвативе... Стварно бе замисли еден јак земјотрес и све у 3 лепе може да (ти) отиде. ццц

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.787
Поени од реакции
17.310
Драга

Немам ништо против еднога члана либертада, ама не знам кој мој му смета кумановски дијалект и ако га нервира и даље ке почну да пишују кумановски, иако због поштување на чланство туја, пишују литературно.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.787
Поени од реакции
21.327
Драа

Да гу резимирамо заедно две и дваесту сакаш? Мораше ли сс бело кече сфак аватар да га укакаш : D
Како да си знала дека овуј годину наише у државу ни бело се сфрте, па си га украсила форум сс бели црте.
Океј не римују више... клише.

Година у коју наише сам одморија, прф пут фрактуру напраија.Наише енциклопедие,књиге,филмови,серие и документарке.Никад не ми беше досадно, ни за најјаки рестрикцие.Абе мораше некад и овој да се деси, па боље биолошка војна него нуклеарна.
Дај му на човека вирус, ке му га видиш памет.
Посети гу тему за општу дискусију за корону и сфе ке ти биде јасно. Броиф заразени,плазме,кревети,респиратори,пикови,кластери... абе сфашта.
Овај година ке се памти по овија муабети:
- ради ситуацију
- ке не затфрориф
- не ми е за мене, него за мои ми е
- абе какфа корона, масони ви переф мозак...

Богами испрасфа ни на сфи, без раззлику на тој дали веруеш у њума или не,без разлику дали ни гу пуштисфа намерно или не.
Трагикомично нели.Мореееее малце ни е еј.

Мене ми беше океј.Една од најинтересни године, на едноставан начин.Даљинско у руку,едукација, експерименти у кујну, а наравно и у спалну : D Смени радно место, прау коктели, имаше довољно време да се потсету на стар транз што си га слушаше,црта неколко стфари по дома, игра кантер после толко године, наравно карантиски сс форумљаши(тапа бесте сс тој кгн пред сфак никнејм).

Настан на годину на форум беше операција метла.Џонтра се врати сс послап хумор,Рики коначно пишуе сс дигнату главу у премиер лигу тему,ја још не почна да пишују литературно, Берик ги знае на памет сфи војници у WW2, Бијонсе ке пукне од нову конкуренцију у медицину,Анон е поидиот и од самога себе,Ставро па би се вратија ама не му текнуе више сс кој ник,Агда и Луси се курчиф која поише скфирта,у Драгонски улегна демон што се вика Сунгер Боб.

Имајте убаф живот.Бидете мудри, совесно сфесни, скромни. Среќа не е да имаш много, среќа е кд даваш много.Давајте љубаф,осмех,убави зборови.Сакајте се.
Поздраф Нездраф.

Kajgana Shop

На врв Bottom