Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
25 август 2019
Мислења
265
Поени од реакции
501
Зарем не е малку сумљиво што како сиромашна држава сите сме облечени у најк, адидас, сите резервации на виз-еир за 8ми март се пополнети и фрчат ајфон 11ки?
А да, и у вторник вечер не можеш место да најдеш у кафана.

Ф

Флеш

Гостин
Ново дознавам секој ден ...... Глеаш Наркос и у секој момент кога вика Ескобар .... „Ке ке ке ке ..... Става,става тебе,мајка ти става .... “ ИНТЕРНЕТ ЛОЏИК :pos: :D:D

Screenshot_2.png

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Сум правел многу ствари за од инат да напиздам многу луѓе, али мислам дека една од омилените ми беше коа сите беа нафурани на Грција пред едно 15 години коа не блокираа од ЕУ и ги прифативме конечно за душмани најголеми, а ја на другарите од маало и на моите по дома им пуштав сиртаки као „еј видете ама јака музика сум нашол“ :D

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.517
Поени од реакции
28.997
Драга,
тешко срање е животов...
405b177ef608ddd59032772d6f2e00fc.jpg

Не требаше пријателе волку рано да те испратиме, а особено не на тој начин како што не напушти.
За што и да сум ти згрешил, кога ќе се сретнеме горе ќе ти се раздужам.
До следно видување :place::place::place::place::place::place:

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.550
Гравчето расте. Денес и ми мафна на камера. Ќе биде дивјак, пола викиншка, пола врела балканска крв. Преј фор Агда! Битно ќе му ја дадам цела љубов на светов.

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117
Ех да знаев кој е лекот за да се спасиш од лицемерни луѓе. Од нив изгледа нема спас. Ти копаат гроб зад грб, а кога ќе заигра мечката пред нивна врата ти доаѓаат со муабет: Брат итно ми треба помош. Море мрш у вражју матер. :kuracc:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Драга кајгана

Од кога те неам посетено, значи срам да ми е. Ама знаеш како е тоа коа имаш деца, жена, куче, обврски.
Те лажам мори, ни деца ијам, ни жена ијам, ни куче ијам. Со мачки се дружам и мендо. Знаеш ја и он секаде заедно.
Туку знаеш шо? Добив постојан престој во Канада :jeeee:Ќе си пукнев од среќа. Ми падна планина од срце.
Тој па офицерот шо ми даде да потпишам жив незаинтресиран за мојата среќа. Си заденсав ја ама он не не, конгетулајшнс потпиши тука. Ме прати да си зеам матичен за озбилно и здраствено. Шо ќе ми е мене здравствено бесплатно ај кажи ми кога ракија лечи се?! Или кромит у чорапа. Нишо не знаат ове тука, се мора јас да ги учам.

Туку на друга тема, морав да му објаснам на малиот некои работи, да го исправам да оди по прав пат. Па земав му објаснив дека се од Македонија потекнува, први луѓе на светот се македонци, сите битни луѓе историски се од Македонја. Му ги отворив очите.
Ми се избацува по месец дена од нигде никаде “а да Клеопатра сигурно во македонија била родена“ :aplauz: умрев
Извини дечко каде :sekc:

и тоа.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.724
Поени од реакции
31.821
,,,DrK,,,chitam taka po rubrikive i edna rabota ne mozham da ja skontam,kako toa povrakjanicite shto gi pishuvale tuka sega gi lizhat ko med da e,,,

D

dARK_ElementaL

Гостин
Драга, од денес официјално преминав на страна на антимакедонската алијанса. Сметам дека идиотски народ не заслужува држава. Ќе речеш еден или двајца се. Не, не се еден или двајца, туку се многу. Ќе гласам само за тој што ќе ја искасапи библискава земја на уште 4-5 дела.

Kajgana Shop

На врв Bottom