Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Ф

Флеш

Гостин
У последен период сум фасциниран многу и читам на интернет за семејни стебла,потекло на фамилија и даље .... Научив многу работи .... Харсбушката ќуќа ти е најинцестиоднидна фамилија,крв и свирипичино шо ти знам шо се земале меѓу себе браќа,сестри,татковци со ќерки и братучеди и даље ..... :pos: :unsure: Ко паразити ги има сегде у сите кралски семејства денес од истава куќа ..... Следна слична фамилија е таа Македонската на Птоломеј во Египет ..... И ние Македонците сме биле инцест племе ..... Ајде Хасбург разбирам за Австријци ..... А ние ?! Секое машко е Птоломеј,а секое женско го крстеле Клеопатра .... И меѓу себе .....

Денеска најако инфо ми е што најдов е дека најдирекниот потомок по крв на кралот на Азтеките,Монтезума е жив и е благородник од највисоко ниво во Шпанија што може,ако Мексико стане кралство,овој човек го има приматот за крал ....


 

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.020
Поени од реакции
2.059
Ej K,

dolgo vreme ne sum ti pisal, se nadevam ne me zaboravi, kako sto jas tebe ne?
Si mi terapija seuste posle mnogu godini, da znaes <3
Nego, znaes koj period go dozivuvam vo momentov?
Deka godinite posle 22 se tranzicija, site fakjaat razlicni patista, nekoi se povlecuvaat, nekoi te zaboravaat, nekoi ti vrtat grb i ustvari sfakjash deka celo vreme bile samo iluzija od bliski drugari?
Izminatite nekolku meseci pominav tezok period - niz koj sto zakluciv deka onie koi sto se spremni da ti pomognat se broj od prsti od edna raka, a nikad ne veruvav vo toa - na koe sto me ucea kako mal.
Kako i da e, milo mi e sto poleka stanuvam svesen, i pocnav da prepoznavam vistinski lica preku maski.
Nadezta e iluzija, ljubovta e iluzija - se e korist.
Nikad nemoj da lizes, tamu kade sto si plukal.
Se kaam za se sto sum pravel za licnosti koi sto ne go zasluzile toa, no neli, ponekogas sme slepi.
A sum srekjen, sto eve sega go sfakjam toa, pa ke mi bide od korist za vo idnina.
Onoj sto te razocaral ednas, ke go napravi toa i po vtor pat, ama najmnogu me boli toa sto jas samiot, se razoracuvam po ne znam koj pat? Navika, jebiga.

I da, ve znaaam site koi ste be, grob vi ebam :D

Da sme zivi i zdravi, ve sakam <3
 
Член од
10 септември 2016
Мислења
8.969
Поени од реакции
17.798
Види ги се ситат, ако нека
Епа посакувам менза да им е аптека :icon_mrgr:


Шо ти е корона вирус еј, се појавил и у близина на градов и дискотекава полупразна, па како и да не е кога пола персонал се Азијати :D



Не знам шо кур е со лезбејките тука шо мора да се лапаат во јавност, а се случувало а дојдат на работа геј парови(хомичи) и никогаш не се однесувале така.

Не дека се кријат од авион се познава дека се пар ама се однесуваат пристојно ама овие лезбачиве се страшна работа, значи немало таков пар да не дојде на каса и додека ја чека порачката да не се залапа.
 
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.909
Поени од реакции
41.872
На некои мамички автоматски би им деактивирал фб, затоа што ставаат слики од деца, а ликот им е сокриен.

Нивно право и секој родител одлучува, ама не можам да ги разберам зошто го прават тоа, но мислам дека ни тие самите не знаат да одговорат од кого се обидуваат да го сокријат ликот на нивните деца.
- Од тие што ги познаваат лично и ги имаат во листа на пријатели?
- Од уроци?
- Мислат дека се селебрити?

Ако не сакам да ми ги гледаат децата по социјални мрежи и мислам дека има опасност, тогаш не ставам слики. Вака со некој емотикон ставен на лицето, детето не ви личи ни на мајката ни на таткото, туку на матка.

После нив се оние за кои веќе имам пишано, што до 40 дена не ставаат никакви слики за да не им ги урочат и после со слики бомбардираат секој ден. И готово исполнет условот за повеќе не ги фаќаат уроци. :Д
 

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.649
Поени од реакции
27.985
Како што можете да видите,ова сценарио го предвидов уште пред година дена.Зборев со луѓето надлежни за оваа проблематика,покушав да организирам и петиција од жителите кои беа тотално незаинтересирани околу мојот предлог.Сега кој ке понесе одговорност?
Screenshot_20200301-060955.png
Автоматски споено мислење:

Вие незаинтересирани ѓубриња од луѓе кои сте засегнати тек откако ке се деси трагедија сте соучесници,да си знаете
 
D

dobramuzika

Гостин
мајка е шампион, вчера сукаше, сабајле пак, се најадов за сите пари, сукано со сирење, спанаќ, сукано со сирење и спанаќ... а и баклава, не една, три, а баба ми крофни со шеќер... стара школа е... што повеќе од ова? цела недела бајче.
 

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.116
На одредени личности ниту им простувам ниту пак сакам да ми простат. Тие личности се всушност моите најголеми душмани. А за душмани нема милост.
 

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
42.912
Поени од реакции
84.320
Paranoid на Black Sabath е излезена во 1970.

Во текстот има дел "I tell you to enjoy life, I wish I could but it's too late"

Сите четворица што се водат како автори на текстот во 1970 имаат или 21 или 22 години.

И така, ти си викаш "има време, од утре почнам"
 
B

Beginner

Гостин
Се по список на овие што палат гуми, дрва и секакви глупости заради празникот. Да знаете ќе горете во пеколот што ќе ги загадите цели Гевгелија и Богданци. Да стават овде мерна станица има да преврте моментално. Во Богданци секој втор двор имало оган гној народ племе глупаво мрш!

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
 

Anne.

~ Happiness In Slavery.
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.628
Поени од реакции
10.284
Кеј,
Се искивав и маж цимер ми веднаш ми фрли антибактериско марамче.
Да не знаеш да се смееш или да плачеш.
 
Член од
21 септември 2016
Мислења
831
Поени од реакции
1.135
Изгледа јас побрзо ќе се угушам од овие лук што ќе се најадат пред да искочат надвор отколку што они ќе умрат од корона, па дали сте нормални?! Какви себични створења значи ни срам ни перде, кој е должен вас да ве трпи?!!! :mad: Абе мене срам ми е така да искочам да сметам на луѓе, да се тргаат од мене, кај сте растени вие на планина?
 

Kajgana Shop

На врв Bottom