Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Драга...
Депресивно е времето
ДК, се извинувам за самоцитатот, но ептен е во контекст!
После депресивноста дојде меланхолијата... И, на ваков ден, најдов време да избегам од секојдневието, да влезам по не знам кој пат во светот на Шолохов... баш одговара на времево.
И ми дојде ептен убаво.
Знам, оддамна Ти бев спомнал дека ќе си ги препрочитам руските класици (мои омилени), но никако да го направам тоа.
Еве, денес направив мал чекор во тој правец...

Член од
12 април 2010
Мислења
10.059
Поени од реакции
15.029
Знам дека денес го цркнав апаратот за притисок. Онака.
Гледам дека и девојчиња од 15 години го слават осми март. Дека ден на жената де. Плус на фејсбук гледам некои сајберфеминизми.

Драга, во Фиромистан се' е сајбер. Феминизам, секс, револуции, сида, криминал...

Бонус фотка и видео:

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Како се закануват македонските мафијаши

He kills their kids. He kills their wives. He kills their parents and their parents' friends. He burns down the houses they live in, the stores they work in. He kills people that owe them money.

Како завршуват

Премногу конекција меѓу членови доведува до некаков си вид-тешко бришење на коментарите маме му ебам дојде време да ти требат врски и за на форум

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Здраво Кајгана, како си, ете јас ја прележувам ладнава сабота во мојата топла соба гледајќи епизоди од првата сезона на Louie и пиејќи чај од камилица со мед. Ме фати пак грип, по втор пат за 2 недели, морав да ја посетам вчера болницата после рекордни 1,5 година. Не ми се верувам колку брзо минува времето, ете го март отиде, а јас уште не сум почнал да учам :/. Чао, лека ти ноќ :Д

Член од
17 мај 2014
Мислења
124
Поени од реакции
214
Забележав дека дури и луѓето што изјавуваат дека се е предодредено и дека ние не можеме ништо да измениме, гледаат пред да ја преминат улицата.

Се мрднав од читање денеска :eek:.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.869
Поени од реакции
23.265
ДК немам ксмет со кучињата. Таман ке ги пораснам, ке ги научам на некој ред и толку. Последново ми го украдија, претходното мотор го стапна, пред тоа го водам као нестало у акции. Додуша не ми е јасно како можи куче што треба да ја чува куќата да го украдат. Ако него успеаја да го украдат што тоа чуваше уствари? Така да иако ми е жал и ми фали нека си го чуваат. И шо луѓе бе крадат обична џукела?
Следното ке гледам да биди јамарче или барем жичка да има од јамарче, имам потслушнато дека се гад од кучиња. Човек да неможи во двор да влези а да нема некакви последици по здравјето. И ке го викам ПАКО.
Ако некој од кајганџиите има за донирање такво нешто нека ме контактира по ПП.
Зборуваме за мало кутре, не за пораснато. Немам намера јас да неможам дома да си влезам:)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
кога мајка ти се чести 1200 денари од твојот буџет а јас и викам "со здравје да си носиш". една солза ми протеече пошо тие пари ми беа за цел месец.

TheMessenger

Кодош
Член од
18 февруари 2012
Мислења
371
Поени од реакции
473
ДК,
Сите по кафани, само јас седам и спремам испити. :coffee::coffee::(:coffee::coffee:

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Ѕидот од флоид го слушам.
Истиот е, непроменет.
Помина време од коа последен пат се дрогирав.

Има еден јак стих шо те праќа по леб и млеко секоаш коа го слушнеш.
...mother do you trust the government?

Последно уредено:

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.393
Поени од реакции
2.794
Draga, sreken 8 mi mart na site zeni pa i na tie sto se osekaat taka ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom