Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
-Напунете ги количките у локалните маркети
-Зачурете ја природата
-Оставете 1 тон ѓубре позади вас
-Стока нема поголема стока од човекот

''Gentlemen of the court, there are times when I'm ashamed to be a member of the human race and this is one such occasion.''

И не кур ми глумете лудило со реченици од типот целиот свет протестира само ние јадеме скара ајде глеам ги наполнивте улиците со гнев ви ебам стоката

M

Moon Child

Гостин
Драга,
го читав Џимеј, и се ставив накратко на негово место. Што кога би ја рушеле куќата, во која живеев 22 години... Најверојатно би плачела, колку и да ми бил грд животот во неа. Колку и да сум ги слушнала најгрдите нешта што едно дете може да ги слушне, колку и да живеат најодвратните комшии евр. Незнам, еве, не ми беше сеедно ни кога името на улицата го променија... Дел од моето срце било и ќе биде на Првомајска 57, и Првомајска ќе остане за мене засекогаш.
Некогаш некаде прочитав, дома е таму каде што боли... Боли самата помисла на оваа мисла, болат нејзините зборови, те допираат до некоја точка во душата каде што си немоќен..

OmarSpears

Stelar
Член од
11 декември 2009
Мислења
1.408
Поени од реакции
3.316
Драјгана,

Два дена со ред ми се јаде проја. Барав на нет рецепт ама го немаше тој автентичниот на мама. Сношти и пишав, денес се разбудувам - рецептот пишан на фб. Знам што ќе имам за ручек, нешто што ќе ме потсети на дома. :jeeee:
P.S. Да не речиш лажам.. IMG_20150430_184449.jpg IMG_20150430_185240.jpg

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
ДК,

Скара, пиво, вино, ракија, четворица бараби, едно момиче, едно најјако 4 месечно фраерче од бебе(син на мој најдобар другар) и едно куче питбулче за да трчат околу нас :LOL:... тој е составот од нашата екипа за први мај - ден за опуштање и многу добра дружва со пријателите... само дружба и позитива, сакајте се!

Поздрав и леп провод на сите, кај и да сте за денов :cool:

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Јавно да и изјавам поштовање на газдарицата / директорката кај шо работам! :love: Со односот што го има со нас, мислам и да ми речеше на 1ви мај да работам ќе отидев no questions asked. Прво работно искуство ми е но имам среќа во газот да си ибам векот. Тоа е, некои се Газди (со големо Г) а некои wanna be, малограѓани, газ даваат сок не даваат :icon_lol:.

Патем ѕвонам прееска :love: кај Димче :love: - ало Димче маса да резервираме за вечер, има ли место? -Да господине има... И така се здобив со криза на полот, баш да проверам после може ја сум грешка.

Убави работи се случувале Драга кога ќе се решиш да го мрднеш газот од кревет.

Песничево е not related, ми се свиѓа каверот :D

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.314
Поени од реакции
10.341
Кеј,

Полошо од ова проја за мене ти е боранија, евентуално бамји или на крај краева брокули.Уствари не поштуем ништо на буквата Б од храна.Нова пратка на млеко примив денес идеме !!!!!!!!!!!

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
35/35 ПОЕНИ НА НАЈТЕШКИОТ КОЛОКВИУМ ЗА СВЕТОТ ВО НОВИОТ ВЕК, ФРАНЦУСКАТА РЕВОЛУЦИЈА И НАПОЛЕОН ААААААААААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

:oleee::oleee::oleee::oleee::oleee:

Најјак сум! :drk::cuc::cuc::zver::jeeee::aplauz::bravobe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Глаголот ОДАМ на прилепски :
1.Јас ом