Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Z

zmej gorjanin

Гостин
Како знаеш дека немаш среќа у живот? Епа така, пред да почне acceptance testing на апликација нема багови, нема срања, нема ништо. И на ден на тестирање со клиентот, идиотиве што го одржаваат апи серверот решаваат да чачкаат нешто и нормално праќањето на респонсите трае 20 секунди наместо 5 секунди колку што и траеше претходно, а бекендот и рутите кои постираат на серверот очекуваат респонс во период од максимум 15 секунди, и после фрла internal server error, епа фрла. Да ви ја ебам мајката у пичка да ви ја ебам, среќа што вториот риквест пројде иначе со динамит у канцеларија ќе ви влезев.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Црвена роза за тебе мадам... Picture 044.jpg за тебе К..........од Авијатика,општина Аеродром, ова Мариовско буниште порано беше стрелиште за тешки митралези и ПВО,се уште е таму метата.
Ај сега огледалце,огледалце кажи кој е највисок тука.

Член од
7 септември 2016
Мислења
182
Поени од реакции
635
Не ми го пипајте мариово ќе ве плеснам со опинциве, i mean it, assfu*ks!
Погоре со муабетот со цв шо праќате по ит фирми, добро бе мајка му стара, то коконите или лаурите шо се во човечки ресури шо работат? настрана од лакирање нокти и пучење гз за на инстаграм. Исто имам другарче има пратено, му немаат вратено 1 месец. Па мора ли бе и овај сектор да го еби*е како и се друго!?

Ф

Флеш

Гостин
Циганска свадба и циганска музика е најбоље нешооо ...... Цел ден ечат,посебно позрави од брачата Елсан и Енвер од Германија до невестата ........ Најака музика :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Македонска свадба стана тупа свадба .... Ги гледам у комшии,циганиве,мевлем за душа ..... Поздраф од Германија,Ајдееее музикаааа .....

grande-juve

е ај да плачеме сега
Член од
20 ноември 2017
Мислења
1.484
Поени од реакции
7.307
Дк

Си станав сабајле убаво наспан, си изгледав едно лабаво вестернче со Гери Купер, го наранив мојот стар пријател Мурто, веќе му се приметува дека и он е остарен, после и ја се наранив со три варени полу ровити јајца ги трефнав баш као што ги сакам, отидов да возам точок низ сончевото есенско шаренило во националниот парк Маврово, заборавив вода да земам, а многу ми се пиеше па си се напоив од едно рекиче мало над Леуново, водата добра е у моментот али после неколку саата ти врти стомакот сепак само на вртење остана. Се вратив таман за да имам време да направам канелони со бибоп џез у позадина пред да ми почне Јуве кој рутинирано си тепаше, а после се фаќаше сеир на Реал Минхен и пресвртот на Јунајтед, па дојде време да се направи еден десерт од Шумеча што ми фати око, се идеше добро ама место прво да матам слатка павлака па жолчки јас обратно напраив зашо мајка ми ми се јави у тие моменти и ме поремети во процесот важно солидно испадна ќе видиме утре и на вкус, а у позадина ечеше макфест финална вечер победи некоја 17 годишна и си зема 5000 евра, јас продолжив да си вртам низ јутјубот некои мк песни, падна и караоке на неколку од Ѓорѓи Крстевски и толку отприлика..
викам ај да и кажам на кајгана шо праев денес зашо стално ме прашуе, а и малку у Вато стил сакав да ми биде зашо интересен ми е тој стил, важно убав ден беше денес после цела недела арбајтен по 10 саата на работа.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
@KembaW e супер човек (освен коа ми ги истура нарачките), такада коа идете у Салун не кур се прајте дека на го познавате, пошто добро ве знае сите коа му се правите на 3 и пол! Не моеш да го утнеш ебате, висок дечко со шешир и брада, шета напред назад со пијачки цело време, најфин човек у локалот.

Ебаве лигушите.

Немојте уште еднаш да ми се пожалил од вас ѓубренца, пошто има да ви се вратам и да ве замарам пак за турбо фолк и остали срања.

И остајте му бакшиш!

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Драга,

Животот на комшијата му го уништиле жена му и нејзините.
Се разбудив жива среќна со оваа битна вест денес, верувам дека сите го разбравме.
Ебате простиот изговор од мажи веќе, аман. Обеси се, напрај им услуга на твоите и остај не останатите да спиеме во викенд ко луѓе.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409

Драга Д...не се разочарувај од ова што ќе го прочиташ...
Ова е најубавото-најмодерно основно училиште што Македонија воопшто некогаш го имала.Името на школото беше Гоце Делчев.
Беше изградено веднаш после пробивањето на Сремски фронт.
Но го сруши катастофата што го зафати градот во 1963 година.
И сега некој ќе ми кажува,Лазо нечинел,Тито нечинел,Крсте нечинел,Темпо нечинел,Михајло нечинел,..итн

Kajgana Shop

На врв Bottom