Драга Кајгана (виртуелен дневник)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не знам струја дали има кај кампот пиши до 15 Октомври. Ама ќе одиме секако викендов да поработиме малку. Ќе го носам и Д. викам ќе поработиш малку и ќе бркаш романтики навечер на Преспанско Езеро, а таму нема луѓе сега, само камперите шо си средуваат :icon_lol:.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Добив идеја расказ ќе пишувам, краток ама психоделичен :icon_lol:. Двајца стари пријатели ќе прават муабет покрај идилична фарма за магариња, покрај просечен македонски град, и со тек на разговорот има да се разбери дека едниот е македонец а другиот јапонец. Па ќе има разговор македонска и јапонска традиција, самураи ора кујна магариња сите салтанати :icon_lol:. Потоа ќе има тарантиновски пресврт како Од Самрак до Зори. Па се расипува универзалниот преведувач па ќе мора на англиски да го прават муабетот. И следува роботи три де принтери, мотори на квантен погон итн итн. Едниот е прв односно втор човек на најголемата корпорација во светот, а другиот е прв човек само затоа што е јапонец, а корпорацијата оригинално јапонска :icon_lol:. Меѓу нив има голема историја, да ја смислам приказната и пишувам, знам не сум нормален :icon_lol:.

Член од
5 март 2011
Мислења
852
Поени од реакции
830
IMG_20181004_192735.jpg IMG_20181004_192835.jpg
Почнува да ме нервира во последно време а јас човек во години

Последно уредено:

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.007
Поени од реакции
12.631
Дк,

Учев германски, се скапав аплицирање по огласи во приморските области на Шпанија, добив работа во Шведска.
Typical Емка.

Ова е другари, да се најдете на правото место во правото време.
А пошто најголемите патриоти се надвор од границите на државата ( докажано во повеќе наврати ), решив да ја прифатам понудата и да го бранам името од север.
Hasta la vista!

Kajgana Shop

На врв Bottom