Драга Кајгана (виртуелен дневник)

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
2.031
Ги читам постовиве на форумов и само ова го правам.... :pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.786
Поени од реакции
37.791
Кајг,
ги слушам новитетите, ем ќе ги намалат часовите во училиштата, ем набргу „пријатно ќе не изненадат“ :icon_lol:
јас мислам најдобро да ги укинат скроз на скроз училиштата, што ќе се научи дома доста е, ера на роботи тие нека му ја мислат! :D

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.867
Ера на роботи, жими куров.
Уше пред 30 години ни викаа дека ќе дошла у будучност таа ера на роботи, у 2000-та година и даље, дека нема ние ништо да работиме, дека роботи све ќе работат место нас, а ние ќе сме иделе на одмор у свемир, на Месечина и ќе јадеме таблетки место оброци, а роботи ќе не служат и ќе работат. Роботи, со решетка место уста, со штипалки место раце, антени на главата, сијалички место очи и тркалца место нозе.

И курац! Дојде будучност, ни роботи ни курташак. Али глеам има некои кои сеуште се самозалажуваат. Човек не смее да се залажува (кажа еден филозоф).

Последно уредено:

раднаскела

Wubba lubba dub duuuub
Член од
7 февруари 2011
Мислења
1.684
Поени од реакции
1.990
Денес идам фино лепо на работа, у мол работам бтв. Имаше три скутери паркирани на вратата за излез у хитни случаи. Пушам цигара пред вратата и оп излегува едниот, копиљ стартер пак, 17-18 година, 2ка шишан, златен ланец, пуши малборо светло плаво што ти прават јаки шлајмови, има тетоважа на подлактица од името на женска му и името и беше факинг ВЕРКА, и црна маица у В-нек. Му викам фино лепо дека сопрел на таква и таква врата. Ми вели кај ти е обезбедување значката па да ми кажуваш вакви работи, сум го замарал, итн итн. Канцерогеното понашање не можев да го поднесам, само кажав дека умре од инфаркт на влезот пред некоја недела стар човек и дека од тогаш натака полиција врие у регионот за такви шофери шо паркираат на секој чекор и со пајак ги собираат и лепат дебели казни. Малиот се усра јако, и за 2 минути го снема. Утре кога ќе одам на работа пак ќе има имбецил шо е паркиран таму ама ќе му раскажам и на него една приказна иако не сум обезбедување на молот.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Убила ме ароганција, мора да престанам да правам reload, на непотврдено убиство. :(

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Си седам на тераса кулирам, и веќе пола саат помина како комшијава мој ги испраќа гостите, пола саат муабет на врата прават бе :pos:. Само кај нас ли го има ова
?!:toe:

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Никогаш сум немал пари да пратам модни трендови, ниту еден неам спотерано.

И како е можно јас да неможам до Скопје да дојдам а член од моево семејство со исти примања секое лето терат одмор дали Грција дали Хрватска...

Нешто не е во ред, а не се ни дрогирам не се ни коцкам, некој клетва ми имат фрлено, жими све, несреќа жива сум.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Џокси као мал ме праша шо сакаш да бидеш коа ќе пораснеш?Реков ништо.15 години подоцна сум ништо.
My dream has come true.
Верувајте ми Ништо е одличен избор(y)

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.786
Поени од реакции
37.791
ех Кајг,
лесно е да се научиш да бидеш борец, да те видам да се научиш да имаш во секое време торти , слатки, морски плодови, лешници и фстаци, да живееш во сопствен стан, а да наплатиш кирија за истиот од 5 000 еврича, со Јахта цел месец да се возиш по Јонско море додека си ја гледаш вилата на брегот.... еееее тоа е уметност ! :pipi:

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.042
Поени од реакции
8.356
Денес ми е роденден и за чудо останав во Македонија иако традиција ни е семенјно да одиме во Србија родно место на баба ми и дедо ми и таму да си прославувам, татко ми има направено куќа.

Како и да е ги напикав 28 години но сеуште некако не се чувствувам баш како за тие години, уште некако детинест паметот :)

Многу луѓе се чудат кога ќе им кажам 27/28 години и си викаат Не зезај ти 27/28 нема шанси ! Не би ти дал толку години. Младолик сеуште изгледам и според физичкиот мој изглед низок и детска фаца како за 16, максимум можеби и 18 години. Се прашувам како ќе изгледам на 36, 38, 40 па и уште постари години ? :гик:

Kajgana Shop

На врв Bottom