Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
И тоа бидна, вчера наполнив 30 години. Клише е онаа фраза дека годините се само бројка, ама па од таа бројка нема бегање. Посебно кога ќе ти текне дека кога си имал 16-17 години си се замислувал себеси како некој ултра сериозен човек, а сега ти се чини дека си истиот оној кога си имал 20 (а не си, како да вртиш)...

Туку како одминуваат родендените приметувам дека се помалку ми е битно колку луѓе честитале, туку кои луѓе честитале. Посебно оваа година како да ми беше кристално јасно кој честитал од срце а кој онака пишал ради реда. Што знам, може си доаѓа тоа со годините. И гледаш за кои луѓе стварно вреди да си тука во секое време.

Член од
9 ноември 2017
Мислења
523
Поени од реакции
1.161
Многу ми е смешно кога некој нов ќе се регистрира на форумов и ќе барата низ темите, ќе најде некоја што му е интересна, а последно се пишало во неа во 2015. Се развиле 300 дискусии, а тој ќе одговори на првото мислење, што е за отворање на темата. :tvg:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Мојата симпатија од нордиските спортови, Лара Гут, се омажила за Валон Бехрами, за Валон Бехрами бе!
Толку ли немаше некој друг да се најде :sick:

S

silmarillion

Гостин
Како им дојде инстаграмов на кешоловкиве ко шамар будали. Става стори дека иде накај Охрид, се чекира у хотелот кај што е, слика карти од концерт, седнува да јаде во некој ресторан...(ЕПП додека и ја растураат утробата у хотел)...става стори како влага у Скопје. За сегде мора да се пријави муштериите да си знаат каде е и дека е на располагање.

Алал вера, после ќе се чудиме од кај и пари на таа и таа да шета по цел свет. Ама и шипусиве ја бутнаа цела игра, нема тв водителка што нема јавано арачиновска репка за кеш.

Член од
9 септември 2016
Мислења
560
Поени од реакции
398
Во Стокхолм направиле билборд кој кашла кога некој ќе помине со цигара до него.Кај нас да направат вакво нешто сигурен сум дека ќе се соберат околу него пушачи и намерно ќе дуваат во него додека не се расипе.

И

Име И Презиме

Гостин
Ке имаме долго и циганско лето.Оние што планираат септември на одмор топ ке си поминат.
Ти е.ам и лето и време и се :mad:, не мувлоса годинава.

Ф

Флеш

Гостин
Дојде денот кога и твоето сопствено магаре ќе те поебе.Во превод,скутерот ми падна врз левото стапало и 2 скршени нокта со крварење и фрактура на едното прсте:mad::(:( Ми падна кога ме фати дождот,шо побрзо да се тргнам,го ставам,ја будала во афект,ми клиза врз лева нога.Уште болка,пулсира:cenzura: Месец дена пред одмор мораше ли :unsure: Рекоа 15 дена зараснување и недела дена боледување:DАјде барем позитива е шо ќе одморам од работа:sneaky: 7 дена:sneaky::)

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.613
Поени од реакции
2.235
Не ги рaзбирaм луѓевo штo вo 2 пo пoлнoќ вo групa oд 4-5 души се движaт пaрaлелнo нa сред улицa. Зaфaќaт целa лентa/улицa a дo нив имa трoтoaр. Амa демек прaзнo е, немa сooбрaќaј.
Пa дoбрo дa му ебaм мaјкaтa, дo тoлку не им текнувa декa пoстoјaт и пијaни будaли вo кoлa штo (не)рaзмислувaaт истo кaкo нив пa мoже меленo месo дa ги нaпрaви?

Знaм декa сoбрaќaјoв ни е тињa, aмa некoгaш не мoжaм дa им се изнaчудaм и нa глупoстиве нa пешaциве. Пoлa oд незгoдиве ќе беa избегнaти дa имaa бaрем тие мaлце aкaл вo црпкaтa.

Sent from my LG-H830 using Tapatalk

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
2.031
Кајги,јас си уживам додека можам.
Еве,надоаѓаат деновите кога ќе треба да се загрее столот........ :icon_lol:

Kajgana Shop