Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
9 ноември 2017
Мислења
523
Поени од реакции
1.161
Кај отидоа девојчината со прича во нив. Не можеш да најдеш девојче со кое можеш да се впуштиш во авантура, да се глупираш, забавуваш, а и да се продлабочиш во муабет. Не знам дали е до мене што не приметувам или цела моја генерација, се без некој свој изграден стил, што ќе е карактеристично само за тебе. Сите тераат некои излитени филмови, или се бугарски певаљки или се во депресија паднати, пошто сега тоа е "in", носат Vans со чорапи до гуша и дремат во парк. Ништо ново, ништо оргинално. Не знаат два реда муабет да свртат и едните и другите, ти зборуваат само за нив, а немаат ништо интересно што можат да понудат за да би те заинтересирале.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Исто е и кај девојчињата и кај машките.И машките се делат на два типа.Лукаси и трапери.И двете групи се влезени во свој филм и сите се исти а глумаат лудило а не се ништо посебно.Се им е само фарса и маска зошто неможат да изградат свој стил па мора да копираат.
Е сега за девојчињата секогаш би одбрал девојче со Vans со чорапи до гуша него бугарски певаљки.Само е трагично што и кај машките и женските и двата стила се фураат подеднакво само зависи што се случува во градот тој ден и што е на репертоарот таа вечер.

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.396
Поени од реакции
1.966
Никогаш нема да ги сватам оние кои со своите деца одат да играат на слот апаратите,добро бе имате мозок? Дали знаете дека детето гледајќи го родителот ќе ги прави тие работи? Јас сите вас би ве ништел по кратка постапка умрени едни.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.494
Поени од реакции
18.517
Драга јас растев со еротика и со к*ро врака...
нит бушава нит трета смена ме интересираше

R

Redhead

Гостин
Дк, да се пожалам.
Смислив поклон за роденден на кучето и кога отидов во Сити мол ми рекоа дека ги продале сите. Вака ни за нешто за мене што сум сакала да си купам не ми било криво.(n)

Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
ДК,

Мое 500то мислење на форумов, па решив да го потрошам на една од моите омилени теми.

Во врска со мене, ништо ново некако се навикнав на промената, нема напади од депресија барем сега за сега, престанав да размислувам за некој си планови шта би било кад би било за наредната година и тие глупости. Сеуште не се хранам како што треба, една недела сум како балон, следна недела како игла.. Исто така, сакам некако никот на форумов да си го сменам но никако да најдам начин?

Во врска со луѓето околу мене, со тие што бев близок и така останав, сеуште контактирам дневно со нив, другите што ми беа као другари ќе останат изгледа само за на маса, шо и некако длабоко во мене знаев дека ќе е така но пак се надевав шознам.. И друго нема, се тоа па тоа.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Wait right hear
I'Il be back in mornin
I'm know that I'm not that important to
you
But to me girl you're so more than gorgeous
So much more than perfect
Right now i now that I'm not really worth it
If you give me time I can work on it
Give me some time while i work on it

D

dobramuzika

Гостин
да не ми беше за следење стикер артисти, не знам зошто би го користeл. :D

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.791
Поени од реакции
37.792
Кајг,
замисли звони телефонот звррррр зврррр звррррр
- Дали е тоа дежурниот центар за помош при алкохолизам?
...да, повелете ... што проблем имате?
- Па гоооооолем, не знам дали во коњако можам да клавам коцки мраз? :pijanco:
...ова, мислам дека не може, го губи квалитето! :vrtioci:
- И јас сумњав во тоа, ама овој мојов другар вели, питај за сваки случај во центаро за помош при алкохолизам!
...ама :confused:
-Благодарам, ееее што ти значи помош од право место:pijani:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom