Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
I don't usually drive in taxis, but when I do ми се погодува таксист шо застанува до рандом девојка, отвара прозор, ја глеа и ми вика „викни ја нека се качи со нас“... :sramezliv::sramezliv::sramezliv::sramezliv:

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
"Lesbianism is not as bad as homosexuality, in practical terms." :pos::pos::pos:

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Никогаш не сум сакал да мрчам околу вкусовите за музика кај народот и не сум коментирал за тоа зошто е личен вкус.Ама една случка која ми ја кажа брат ми вчера ме натера да пишам и јас нешто на оваа тема.Викендов(петок и сабота) беше на пракса на две свадби едната ромска а другата наша македоннска.На првата пријатно се изненадил позитивно зошто биле испеани многу наши македонски народни песни.Ама пак затоа на втората свадба крајно непријатно изненадување.Повеќе српски песни од македонски.На крај со една груба пресмета може и повеќе македонски песни испеале циганите одколку македонците.Не може ништо не се очекува од таков народ.Тоа е иденетитетот за кој се бориме.Традицијата е во песните а не чукање во гради а одење на одмор кај гркините.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.579
Поени од реакции
6.718
Штедев пари сакав скутерче да купам , се зачленив кај тебе кајгано за да се распрашам повеке во темата за автомобилизам и мотоциклизам.

И еве .... 10 години подоцна нит пари собрав нит мотор купив а останав цела деценија и сеуште си дел од моето секојдневие , love you.

#10godinikajgana

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
2.031
А,јас веќе направив една година членство овде,па се надевам дека ќе бидат и повеќе.
:jeeee: :oeoeoe:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.930
Поени од реакции
17.937
Каков само срам ме изеде сабајлето кога појдов, а продавачот ме подсети дека не сум платил. Сакав во земја да пропаднам :facepalm: :facepalm: :facepalm:

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
2.031
Кајги,едвај чекам да завршам факултет,па да им ги затнам устите на злобниците кои велат дека за ништо не ме бива ! :uzi::uzi::uzi::uzi::uzi:

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Скоро и да нема понов филм каде што немаат некои „прикриени“ пораки со поддршка на хомосексуалноста и феминизмот, не ги разбирам кој им е бенефитот што до толку ги промовираат, дали се работи за пари, или чисто да си направат терен за да не бидат осудувани влијателни фаци кои спаѓаат во овие две групи, кај ретко гледам филмови, ќе почнам уште поретко, додуша скоро и да нема излезено добар филм последново време.

П.С за постот #21956 во Македонија завршувањето на факултет не дава слика дека човекот го бива за нешто или дека е паметен, познавам и луѓе што завршија факултети, а не беа способни да научат да читаат до осмо одделение.

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
2.031
Порака до Кеплер,во мојот случај и тоа како ќе значи дека не сум глупава каква што ме прават.
Кога би ме познавал,би сфатил.

Друго нешто,никој не е совршен.Ниту мажите,ниту жените.Постои само стремежот кон совршенство.
Идиоти има и на двете страни.И секогаш ќе има.
:oeoeoe:

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.904
Поени од реакции
6.200
Драга,

Толку сме минорни во светски рамки што луѓето никогаш не слушнале за нас, а и од кога ќе слушнат немаат претстава кои сме и каде се наоѓаме. Денес потрошив повеќе од 15 минути на објаснување дека не сме биле никогаш дел од Советскиот сојуз, дека не сме Естонија и се наоѓаме 2 000 км јужно.

И ако мислиш дека ова е некој плебс кој не знае ништо повеќе од пред својот нос, се лажеш. Ова и го објаснував на еминентна личност со докторат на висока позиција во фирма која има соработка со цел свет. И не, воопшто не треба да му е срам поради своето незнаење за тоа каде се наоѓа некоја небитна државичка која се занимава со референдуми за тоа дали треба да си го смени своето име или не, дали има антички и славни корени или е држава без историја.
И додека луѓето кај нас се делат на ваши, наши и туѓи, вадејќи си ги очите меѓусебе (Самоил, брате, се превртуеш ли у гробот?). Луѓето отаде светот гордо чекорат во 22 век, користејќи технологии кои ние сеуште ги сметаме за Sci-Fi.

Гериз е благ збор за оваа банана држава.

Последно уредено:

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.613
Поени од реакции
2.235
Ми се чини ова ми беше убедливо најлош месец до сега. Изгубив добро платена работа и добар пријател. Сега пак почнувам он нула, и веќе уморен сум...

Kajgana Shop

На врв Bottom